Mazo 16PLUS Pendel m. hank

1.295,00 DKK
1 - 5 hverdage Forventet levering:
Varenr
5714676000121

Mazo 16PLUS Pendel m. hank

16PLUS Pendlen fra Mazo har et elegant design med sin hvide porcelænsskærm, hvor et blødt lys trænger igennem. Denne model har desuden en flot egetræbøjle, som giver lampen et skandinavisk og lækkert udtryk.

16PLUS lampen vil klæde en moderne bolig med en minimalistisk indretningsstil. Pendlen vil især hænge smukt over køkkenøen, spisebordet eller sofabordet. Du kan med fordel hænge flere på en række, hvis du eksempelvis har et længere et spisebord.

Læs mere om hvor mange pendler vi anbefaler til dit spisebord, i vores guide til valg af spisebordslampe.

Historien om Mazo

Mazo er dansk firma, der tager udgangspunkt i fortidens klassikere, som de giver et nyt og friskt pust. Mazo har de eksklusive rettigheder til at bruge designs fra den danske arkitekt Magnus Læssøe Stephensen (1903-1984). De samarbejder samtidig med nye og dedikerede designere for at skabe nyt liv til hans designs.

Mazo leder altid efter en balance imellem skønhed og funktion. Dette kommer virkelig til udtryk i deres lamper, som er skabt i det smukkeste hvide porcelæn kombineret med detaljer i naturligt egetræ. Lyset skinner igennem porcelænet uden at blænde øjnene. Samtidig er lamperne justerbare, da du kan dreje og vippe skærmene i forskellige retninger.

Specifikationer:
Materiale: Bone China (Porcelæn) / Egetræ
Mål: 19 cm (H) x 12 cm (B)
Lyskilde: E14 maks. 7 watt LED
Ledning: 3 meter hvid ledning
Designer: Snorre Læssøe Stephensen

Write Your Own Review
Du anmelder:Mazo 16PLUS Pendel m. hank
Din anmeldelse
Kontakt os om dette produkt
Spørgsmål om:Mazo 16PLUS Pendel m. hank
Viser butikker tættest på