Mazo 16PLUS Bordlampe

2.495,00 DKK
1 - 5 hverdage Forventet levering:
Varenr
5714676000091

Mazo 16PLUS Bordlampe

16PLUS Bordlampen fra Mazo har et elegant udtryk med sine fine skærm og base i hvidt porcelæn. Porcelænsskærmen hænger på en egetræsbøjle, hvilket giver et let og svævende udtryk til lampen. Der er desuden mulighed for at vippe skærmen, så du selv kan justere lysretningen.

Bordlampen udsender et blødt og behageligt lys igennem den hvide porcelænsskærm. Det er derfor ideelt at bruge 16PLUS bordlampen til hyggebelysning ved sengebordet eller på en kommode i entreen.

Historien om Mazo

Mazo er dansk firma, der tager udgangspunkt i fortidens klassikere, som de giver et nyt og friskt pust. Mazo har de eksklusive rettigheder til at bruge designs fra den danske arkitekt Magnus Læssøe Stephensen (1903-1984). De samarbejder samtidig med nye og dedikerede designere for at skabe nyt liv til hans designs.

Mazo leder altid efter en balance imellem skønhed og funktion. Dette kommer virkelig til udtryk i deres lamper, som er skabt i det smukkeste hvide porcelæn kombineret med detaljer i naturligt egetræ. Lyset skinner igennem porcelænet uden at blænde øjnene. Samtidig er lamperne justerbare, da du kan dreje og vippe skærmene i forskellige retninger.

Specifikationer:
Materiale: Bone China (Porcelæn) / Egetræ
Mål: 40 cm (H) x 14 cm (B) x 14 cm (D)
Lyskilde: E14 maks. 7 watt LED
Ledning: 2 meter hvid ledning
Designer: Snorre Læssøe Stephensen

Write Your Own Review
Du anmelder:Mazo 16PLUS Bordlampe
Din anmeldelse
Kontakt os om dette produkt
Spørgsmål om:Mazo 16PLUS Bordlampe
Viser butikker tættest på