Mantis BS4 Loftlampe

4.150,00 DKK
1 - 3 uger
Varenr
S-BS4-BL

Mantis BS4 Loftlampe i sort

Den smukke Mantis series loftlampe i stilrent design.
Mantis lampeserien er designet af Bernard Schottlander i 1951 og lampeserien er i stadig en populær kending i boligindretninger verden over. Det tidløse design har gjort Mantis lamperne til klassikere, som passer til enhver bolig og indretning. Loftlampen BS4 er simplicitet og funktionalitet præsenteret på stilet vis.
Mantis BS4 loftlampen har en rund base, hvorfra den spinkle arm hænger. Loftlampens skærm kan drejes og vippes, så lyset kan rettes hen, hvor behovet er. Loftlampen er et godt alternativ til en almindelig pendel, da den lange arm gør det muligt at benytte BS4 over spisebord, køkkenbord, i loungeområder eller i hjørnet af opholdsrum over kaffebord og skænk.

Mantis BS4 loftlampens aluminiumsskærm er udformet i en organisk silhuet og skabt ved brug af metoder, som bruges af metalarbejdere. Schottlander har tilført skærmen et skulpturelt og blødt udtryk, som understreger det svævende og lette Mantis-design perfekt.
Mantis belysningsserien byder på gulvlamper, væglamper, loftlamper og bordlamper designet i et smukt og elegant udtryk med en næsten svævende silhuet.
Design: Bernard Schottlander
Materiale: Metal og aluminium
Farve: Sort
Mål: Se billede
Lyskilde: E14, maks 11 watt (ekskl.)

Write Your Own Review
Du anmelder:Mantis BS4 Loftlampe
Din anmeldelse
Kontakt os om dette produkt
Spørgsmål om:Mantis BS4 Loftlampe

Populære Mantis produkter

 1. Mantis BS1 Gulvlampe
  8.025,00 DKK
 2. Mantis BS2 Væglampe Mini LED
  4.200,00 DKK
 3. Mantis BS4 Loftlampe
  4.150,00 DKK
 4. Mantis BS3 Bordlampe
  4.450,00 DKK
Viser butikker tættest på