Luxy F0 Gulvlampe Smokey Sort

2.495,00 DKK
2 - 7 hverdage Forventet levering:
Varenr
8013210199046

Luxy F0 Gulvlampe – Smokey Sort

Justerbar gulvlampe med let transparent glasskærm med smokey sort farve.

Luxy F0 gulvlampen fra Rotaliana har et unikt og smukt design, som vil være et friskt pust til enhver moderne boligindretning. Gulvlampens glasskærm er lettere transparent, så lyskilden kan anes igennem skærmen, hvilket et helt fantastisk udtryk. Da lyskilden kan ses, anbefaler vi at du vælger en filament pære eller dekorationspære til lampen. Du kan se hvilken pære vi anbefaler under tilkøb.

Du kan både indstille arm og hoved på lampen, samtidig med at glasskærmen kan kippes og drejes. Gulvlampens justerbare design, gør den især velegnet at bruge som læselampe. Du kan f.eks. vælge at have lampen stående på kontoret, ved sofagruppen i stuen eller ved hjemmets læsehjørne.

Luxy F0 gulvlampen giver et virkeligt godt lys, da den transparente glasskærm både sikrer et direkte lys nedad, samt et diffust lys ud i rummet. Lampen har desuden en afbryder placeret på lampens hoved, så nemt kan komme til at tænde og slukke for lampen.

Denne model af Luxy F0 lampen kommer med en blank smokey sort lampeskærm, men du finder også lampen med en kobber, hvid eller guld glasskærm. Luxy-serien byder desuden også på væglamper, bordlamper og pendler i samme stil, så du har muligheden for at gennemføre looket i hele hjemmet.

Specifikationer:
Materiale: Glas, stål og fiberglas
Farve: Smokey Sort / Sort
Højde: 110 cm
Skærm diameter: 13,5 cm
Base diameter: Ø 22 cm
Lyskilde: E14 (se anbefaling)

Write Your Own Review
Du anmelder:Luxy F0 Gulvlampe Smokey Sort
Din anmeldelse
Kontakt os om dette produkt
Spørgsmål om:Luxy F0 Gulvlampe Smokey Sort
Viser butikker tættest på