Luxy F0 Gulvlampe Blank Hvid

Special pris 1.996,00 DKK Normalpris 2.495,00 DKK
2 - 7 hverdage Forventet levering:
Varenr
8013210199015

Luxy F0 Gulvlampe – Blank Hvid

Fleksibel gulvlampe med let transparent glasskærm i blank hvid finish.

Luxy F0 gulvlampen fra Rotaliana har et moderne design, som vil være et friskt pust til enhver indretning. Gulvlampens glasskærm er lettere transparent, så lyskilden kan ses igennem skærmen, hvilket et helt enestående udtryk. Da lyskilden kan ses, så anbefaler vi at du vælger en filament pære til lampen. Du kan se hvilken pære vi anbefaler under tilkøb.

Du kan både indstille arm og hoved på gulvlampen, samtidig med at glasskærmen kan kippes og drejes. Gulvlampens fleksible og justerbare design, gør den velegnet at bruge som læselampe. Du kan f.eks. vælge at have Luxo F0 gulvlampen stående på kontoret, i soveværelset eller ved lænestolen i stuen.

Luxy F0 giver dertil også et virkeligt godt lys, da den transparente glasskærm både sikrer et direkte og et diffust lys ud i rummet. Lampen har desuden en afbryder på lampens hoved, så du nemt kan komme til at tænde og slukke for lampen.

Denne model af Luxy F0 Gulvlampen har en blank hvid lampeskærm, men du finder også lampen med en smokey sort, blank kobber eller guld glasskærm. Luxy-serien byder desuden også på væglamper, bordlamper og pendler i samme stil, så du har muligheden for at gennemføre stilen i hele boligen

Specifikationer:
Materiale: Glas, stål og fiberglas
Farve: Blank Hvid / Sort
Højde: 110 cm
Skærm diameter: 13,5 cm
Base diameter: Ø 22 cm
Lyskilde: E14 (se anbefaling)

Write Your Own Review
Du anmelder:Luxy F0 Gulvlampe Blank Hvid
Din anmeldelse
Kontakt os om dette produkt
Spørgsmål om:Luxy F0 Gulvlampe Blank Hvid
Viser butikker tættest på