Luxy F0 Gulvlampe Blank Guld

2.495,00 DKK
2 - 7 hverdage Forventet levering:
Varenr
8013210199022

Rotaliana Luxy F0 Gulvlampe – Blank Guld

Justerbar gulvlampe med let transparent glasskærm i blank guld finish.

Luxy F0 gulvlampen fra Rotaliana har et nutidigt design, som vil være et friskt pust til enhver moderne boligindretning. Gulvlampens glasskærm er let transparent, så lyskilden kan anes igennem skærmen, hvilket et smukt udtryk. Da lyskilden kan ses, så anbefaler vi at du vælger en filament pære eller dekorationspære til lampen. Du kan se hvilken pære vi anbefaler under tilkøb.

Du kan både indstille lampens arm og hoved, samtidig med at glasskærmen kan kippes og drejes. Gulvlampens fleksible og justerbare design, gør den yderst velegnet at bruge som læselampe. Du kan f.eks. vælge at have Luxo F0 gulvlampen stående på kontoret, ved hjemmets læsehjørne eller ved sofagruppen i stuen.

Luxy F0 giver et virkeligt godt lys, da den transparente glasskærm både sikrer et direkte og et diffust lys ud i rummet. Gulvlampens afbryder er desuden placere på toppen af lampens hoved, så du nemt kan komme til at tænde og slukke for lyset.

Denne model af Luxy F0 lampen kommer med en blank guld skærm, men du finder også lampen med en smokey sort, hvid eller kobber glasskærm. Luxy-serien byder også på væglamper, bordlamper og pendler i samme stil, så du har muligheden for at gennemføre stilen i hele boligen.

Specifikationer:
Materiale: Glas, stål og fiberglas
Farve: Blank Guld / Sort
Højde: 110 cm
Skærm diameter: 13,5 cm
Base diameter: Ø 22 cm
Lyskilde: E14 (se anbefaling)

Write Your Own Review
Du anmelder:Luxy F0 Gulvlampe Blank Guld
Din anmeldelse
Kontakt os om dette produkt
Spørgsmål om:Luxy F0 Gulvlampe Blank Guld
Viser butikker tættest på