Lucerna 30 solar/hybrid, Corten

1.299,00 DKK
1 - 7 hverdage Forventet levering:
Varenr
5712802224199

Lucerna 30 Solar/Hybrid, Corten

LOOM Design

LOOM Design er skabt af det danske firma, Lampefeber, der igennem mere end 30 år har importeret og solgt designerlamper til både private og erhverv i hele Norden. LOOM Design går stort ind for anvendelighed, funktionalitet og høj kvalitet i deres design, hvilket man også tydeligt ser i deres mange smukke lamper, med det skandinaviske touch.

Lucerna 30 Solar/Hybrid

Den smukke Lucerna lanterne i det simplistiske og alligevel klassiske design med integreret LED og USB-opladning, synes nærmest ikke, at kunne blive meget bedre - men alligevel har LOOM Design formået at gøre det perfekte endnu bedre! Lucerna 30 Solar/Hybrid har nemlig - udover genopladelig funktion, også et solcellepanel på toppen, så Lucerna lanternen selv kan generere strøm i løbet af dagen. Når Lucerna Solar/Hybrid er fuldt opladet, kan lanternen køre på strøm i op til 20 timer på 50% intensitet, eller i 9 timer på 100% intensitet. Genopladnings-fasen tager omkring 6 timer via USB Type-C eller ca. 20 timer med solceller. USB-kablet kan tilsluttes lige under toppen af Lucerna lanternen.


Lucerna - Integreret dæmpbar LED med farveindstilling

Den smukke hybridlanterne, med den enkle arkitektoniske struktur, har noget af det nyeste belysningsteknologi, bestående af et Li-Ion batteri og solcellepanel. Lucerna 30 har integreret LED belysning med en dæmpbar funktion og mulighed for at indstille farvetemperaturen til 2700 eller 3000 kelvin i en varm eller kold farve, så du selv har mulighed for at indstille lyset efter behov og sætte den perfekte stemning. Lucerna har memory-funktion og twilight sensor, og kan derfor indstilles til selv at tænde og slukke på bestemte tidspunkter.


Lucerna Solar/Hybrid i funktionelt design

I toppen af Lucerna lantern, finder du det diskrete håndtag, der kan lægges helt plant med solcellepanelet, og giver det derfor et flot glat finish. Udover at håndtaget gør det nemt at flytte rundt på Lucerna lanternen, kan det også bruges til at hænge på det smarte beslag, der kan tilkøbes i 3 farver.
Lanternen er velegnet til udendørsbrug, da den har en tætningsgrad på IP65, som passer godt i det nordiske klima, men kan bestemt også bruges indenfor og skabe en hyggelig stemning. 

I Lucerna lanternen er der ikke glas i siderne, som man ellers kender det fra de klassiske lanterner, dette gør den mere eftergivende i lettere blæsevejr, da den ikke vælter omkuld så let. Der er også mange muligheder for, at sætte dit eget unikke præg og dekorere Lucerna lanternen - f.eks. med blomster. 


Specifikationer:
Materialer: Aluminium
Farve: Corten
Dimensioner: H: 30cm x B: 18,4cm x D: 18,4cm 
Lyskilde: Integreret LED 2,2W - 2700-3000 Kelvin
Dæmpbar: Ja
Genopladelig: Ja - USB Type C (1,5m. kabel medfølger) 
Tilkøb af tilbehør: Vægophæng kan tilkøbes. 

Write Your Own Review
Du anmelder:Lucerna 30 solar/hybrid, Corten
Din anmeldelse
Kontakt os om dette produkt
Spørgsmål om:Lucerna 30 solar/hybrid, Corten
Viser butikker tættest på