Køb Louis Poulsen Toldbod lamper online med prisgaranti

 

Louis Poulsen Toldbod-Serien

Louis Poulsen udviklede Toldbod 120 i 2009, baseret på det originale design, Toldbod 290 fra 1982. Toldbod pendlerne er skabt i et simplistisk design og fås i mange flotte farver.

Hele Toldbod-serien har en avanceret lysreflektor baseret på PH Ellipse-reflektoren. Dette gadebelysningskoncept blev udtænkt af den legendariske lysdesigner Poul Henningsen, og konceptet har vist sig at være fremragende til indendørs brug. Reflektoren sikrer et blændfrit, ensartet og rundsymmetrisk lys, som er ideelt til både fokuseret arbejdslys og den generelle stemning i rummet. Bemærk: Når du køber Louis Poulsen lamper hos os, giver vi en gratis anbefalet LED-lyskilde med i købet - så er du sikret den rette belysning.

Kontakt os for et godt tilbud

Faldende orden

Varer 26-26 af 26

Side
pr. side
  1. Toldbod Pendel 550 Sort
    Normalpris 7.100,00 kr. Special pris 4.795,00 kr.
Faldende orden

Varer 26-26 af 26

Side
pr. side

Louis Poulsen Toldbod lamper: Enkelt design med stor indvirkning

Toldbod-serien er kendt for sit enkle, skandinaviske design, der trods sin minimalisme formår at skabe stort visuelt blikfang. Hver lampe i Toldbod serien er nøje udformet for at levere optimal belysning samtidig med at tilføre rummet en subtil elegance. Dette gør serien velegnet til både private hjem og kommercielle miljøer, hvor kvalitet og æstetik er i højsædet.

Teknologisk innovation og kvalitetsmaterialer

Louis Poulsen er kendt for at kombinere æstetik med teknologisk innovation, og Toldbod-serien er ingen undtagelse. Hver Toldbod lampe er konstrueret med omhu og bruger materialer af højeste kvalitet, hvilket sikrer holdbarhed og langvarig skønhed.

Den teknologiske overlegenhed, kombineret med et enkelt design, gør Toldbod-lamperne velegnede til både private hjem, butikker og virksomheder. Med en Toldbod lamper får du ikke blot får en lampe, men et kunstværk, der står tidens prøve og bevarer sin skønhed i årevis.

Historien og designet bag Toldbod-serien

Toldbod lamperne blev skabt i samarbejde mellem Louis Poulsen og den anerkendte danske arkitekt og designer, Mogens Lassen, i begyndelsen af 1980'erne. Mogens Lassen, der også er kendt for sine bidrag til modernistisk arkitektur og møbeldesign, bragte sin unikke vision og æstetik ind i samarbejdet med Louis Poulsen.

Navnet "Toldbod" henviser til et gammelt toldkammer i København, og serien blev oprindeligt designet til at belyse dette historiske rum. Inspirationen fra den industrielle æra og den skandinaviske funktionalisme er tydelig i designet, hvor enkelhed og funktionalitet går hånd i hånd.

En tidløs arv af design

Hele Toldbod-serien afspejler Mogens Lassens ønske om at skabe tidløst design, der kan integreres naurligt i enhver arkitektonisk kontekst. Lamperne er enklere designet med rene former, som gør lamperne til et ikonisk udtryk for skandinavisk designtradition, og det er denne tidløse æstetik, der har sikret seriens fortsatte popularitet gennem årene. Med en Toldbod lampe får du ikke kun lys, men også et stykke dansk designarv, der har bevaret sin appel gennem tid og ændringer i moden.

Toldbod lamper til ethvert behov

Toldbod-serien tilbyder et bredt udvalg af lamper, der passer til forskellige behov og præferencer. Fra pendellamper, der tilføjer et strejf af elegance over spisebordet, til væglamper, der skaber en hyggelig stemning i stuen – der er noget for enhver smag. Uanset om du foretrækker en diskret lampe eller en mere iøjnefaldende belysningsløsning, kan du finde det i Toldbod-serien.

Toldbod lamperne er tilgængelige i forskellige farver og materialer, hvilket giver dig mulighed for at tilpasse din belysning efter din personlige smag og indretningsstil. Uanset om du søger en elegant pendellampe over dit spisebord, en diskret væglampe til dit soveværelse eller udendørsbelysning til din have, tilbyder Toldbod-serien fra Louis Poulsen en bred vifte af muligheder.

Toldbod-serien er en kilde til konstant inspiration. Louis Poulsen fortsætter med at bygge på arven fra denne serie ved at introducere nye variationer og tilpasninger, der passer til moderne behov og trends. Dette bekræfter Toldbod-seriens position som en tidløs klassiker, der forbliver relevant og eftertragtet i belysningsverdenen.

Toldbod lamper er kendt for at sprede lyset jævnt og blødt. Dette skaber en behagelig atmosfære uden skarpe skygger, hvilket gør dem velegnede til forskellige rum og anvendelser. Lyset fra en Toldbod pendel med metalskærme vil skinne direkte nedad, men ved Toldbod glaspendler spredes lyset gennem glasset og oplyser rummet. Du kan derfor både få fokuseret arbejdslys eller en god rumbelysning, alt efter hvilken Toldbod lampe du vælger.

Hvor kan jeg bruge en Toldbod-lampe?

Stue: En Toldbod pendel over spisebordet eller i stueområdet kan tilføje en elegant belysningsfunktion og skabe en hyggelig atmosfære.

Køkken: Toldbod pendlen kan også være et stilfuldt valg over køkkenøen eller spisepladsen og tilføje både funktionelt lys og visuel appel.

Soveværelse: En Toldbod væglampe ved sengen kan give behageligt læselys og samtidig tilføre en subtil elegance til soveværelset.

Kontor: På kontoret kan en Toldbod-lampe på skrivebordet eller vægmonteret ved arbejdsområdet bidrage til at skabe en inspirerende og produktiv arbejdsplads.

Entré: En Toldbod pendel kan fungere som et smukt og velkomment indgangspunkt til dit hjem eller forretning.

Udendørs brug: En Toldbod udendørs lampe er ikke kun praktiske, men de tilføjer også en sofistikeret stemning til udendørs omgivelser. Uanset om det er til hjemmet eller kommercielle formål, kan disse lamper være en stilfuld og funktionel tilføjelse til udendørs belysning.

Toldbod lamperne kan benyttes i alle rum og uanset hvor du vælger at placere en Toldbod-lampe, vil den med sit design og funktionalitet tilføre et strejf af skandinavisk elegance og kvalitet.


Fordele ved at vælge en Toldbod lampe fra Louis Poulsen

At vælge en Louis Poulsen Toldbod lampe indebærer flere fordele, der gør denne belysningsløsning til et fremragende valg for enhver, der sætter pris på kvalitet, æstetik og funktionalitet. Her er nogle af de mest markante fordele ved at vælge Toldbod lampe:

  1. Tidløst design: Toldbod-serien er kendetegnet ved sit tidløse og enkle design, skabt af den anerkendte danske designer Mogens Lassen. Dette gør lampen velegnet til enhver indretningsstil og sikrer, at den forbliver moderne og stilfuld gennem årene.
  2. Materialer af høj kvalitet: Louis Poulsen er kendt for at anvende materialer af højeste kvalitet i deres produkter, og Toldbod-lampen er ingen undtagelse. Robuste og holdbare materialer sikrer, at lampen ikke kun er et æstetisk element, men også en langsigtet investering.
  3. Forskellige variationer: Toldbod-serien tilbyder et bredt udvalg af lamper, herunder pendellamper, væglamper og udendørslamper. Dette gør det muligt for dig at vælge den specifikke type lampe, der passer bedst til dine behov og din indretningsstil.
  4. Passer til forskellige miljøer: Uanset om det er i stuen, køkkenet, soveværelset, på husfacaden eller endda kommercielle rum, tilføjer Toldbod-lampen en subtil elegance og behagelig belysning. Den er designet til at passe ind i forskellige miljøer og tilføje en følelse af stil og komfort.
  5. Kontinuerlig innovation: Louis Poulsen forsætter med at udvikle og forbedre deres produkter. Dette betyder, at når du investerer i en Toldbod-lampe, er du en del af en designudvikling, der følger med tiden og teknologiske fremskridt. Samlet set kombinerer Louis Poulsen Toldbod-lampen elegant design med funktionalitet og holdbarhed, hvilket gør den til et fremragende valg for dem, der ønsker at forbedre deres belysningsoplevelse med et strejf af skandinavisk elegance.
  6. Anerkendt Designer: Mogens Lassen, designeren bag Toldbod-serien, er en anerkendt skikkelse inden for dansk arkitektur og design. Hans navn og ry bidrager til at skabe tillid og tiltro til produktets kvalitet og designintegritet.
  7. Skandinavisk æstetik: Toldbod lampen indkapsler essensen af skandinavisk designæstetik med fokus på enkelhed, funktionalitet og elegance. Denne nordiske stil appellerer til dem, der søger et rent og harmonisk udtryk i deres indretning.
  8. Blændfrit og ensartet lys: Toldbod lampen sikrer et blændfrit lys, da lyskilden er skjult oppe i skærmen og afskærmet bag en avanceret lysreflektor. Reflektoren sikrer et ensartet og diffust lys, der er behageligt for øjnene.


Viser butikker tættest på