Køb Louis Poulsen Toldbod lamper online med prisgaranti

 

Louis Poulsen Toldbod-Serien

Louis Poulsen udviklede Toldbod 120 i 2009, baseret på det originale design, Toldbod 290 fra 1982 designet af Poul Henningsen. Toldbod pendlerne er skabt i et simplistisk design og fås i mange flotte farver.

Hele Toldbod-serien har en avanceret lysreflektor baseret på PH Ellipse-reflektoren. Dette gadebelysningskoncept blev udtænkt af den legendariske lysdesigner Poul Henningsen, og konceptet har vist sig at være fremragende til indendørs brug. Reflektoren sikrer et blændfrit, ensartet og rundsymmetrisk lys, som er ideelt til både fokuseret arbejdslys og den generelle stemning i rummet. Bemærk: Når du køber Louis Poulsen lamper hos os, giver vi en gratis anbefalet LED-lyskilde med i købet - så er du sikret den rette belysning.

Kontakt os for et godt tilbud

Toldbod serien

Faldende orden

Varer 26-27 af 27

Side
pr. side
Faldende orden

Varer 26-27 af 27

Side
pr. side

 

Louis Poulsen Toldbod serien

PH-serien fra Louis Poulsen er en simplistisk lampeserie, som blev relanceret i 2009 af Louis Poulsen, baseret på det originale design fra 1982, designet af Poul Henningsen. Toldbod seriens lamper syner i første øjekast, som en lampe med et nedadrettet lys, hvor lyskilden kan ses. Dette er dog ikke tilfældet, da en mat glas-diffusor sørger for et blændfrit lys og skjuler lyskilden på effektiv vis.


Toldbod lamperne var i første omgang udtænkt til gadebelysning, men det smarte design indtog hurtigt de indendørs arealer, fordi designet skaber et behageligt og afgrænset, funktionelt lys. Toldbod fås både som pendler, væglamper og udendørs pullerter, og lamperne kan i dag fås i flere størrelser og farver. Da Toldbod væglamperne desuden fås til udendørs brug, er det muligt at skabe en sammenhængende stil i og omkring boligen, hvor de indendørs pendler matcher havens pullerter og væglamper. Toldbod pendlerne fås i fem størrelser, hvoraf den mindste er 17 cm i diameter og den største er hele 55 cm i diameter.

Toldbod lamperne i flere farver

I dag fås de flotte Toldbod lamper i flere farver, og dette gælder både væglamperne, pendlerne og pullerterne. Hvor væglamperne og pullerterne fås i to farver - sort, grå - fås pendlerne i fem flotte farver. Pendlerne har en matfarvet overflade, hvilket skaber et dusty look på farverne.

Toldbod pendlerne fra Louis Poulsen er oplagte som spisebordslamper, da de skaber et behageligt og blændfrit lys, som både kan bruges funktionelt og samtidigt er afblødt pga. den matte glas-diffusor. Da Toldbod pendlerne fås i så mange størrelser, kan du vælge at bruge pendlen over spisebordet eller køkkenbordet i sæt, enkeltvis eller på en række. Ønsker du et mere dynamisk udtryk, kan du også vælge at hænge Toldbod pendler i en aflang klynge over bordet, hvor lamperne hænger i forskellige højder. Toldbod lamperne kan desuden hænges i hjørnet af holdsrum og bruges til stemningsskabende spot-belysning i den hyggelige læsekrog eller ved loungeområdets kaffeborde.

Toldbod lamper fra Louis Poulsen
Viser butikker tættest på