Køb Louis Poulsen gulvlamper online med prisgaranti

 

Louis Poulsen Gulvlamper

Gulvlamper fra Louis Poulsen skaber belysning til ethvert behov præsenteret i fantastisk design. Louis Poulsen har skabt en lang række klassikere inden for gulvlamper, heriblandt PH-seriens flotte lamper, den fine Panthella og den populære AJ gulvlampe.

Design og funktionalitet går hånd i hånd, når du køber Louis Poulsen gulvlamper. Designvisionen for Louis Poulsen er klar: lampernes design er skabt med øje for det gode lys - hver en detalje og armaturets dele har en funktion, og målet er et smukt og funktionelt lys. Derfor finder du gulvlamper fra Louis Poulsen til ethvert behov: Nogle gulvlamper skaber et funktionelt og direkte lys, som er optimal til læsning af en god bog eller til håndarbejde. Andre gulvlamper skaber en behagelig, diffus belysning, som spreder en god stemning og atmosfære i rummet. Bemærk: Når du køber Louis Poulsen lamper hos os, giver vi en gratis anbefalet LED-lyskilde med i købet - så er du sikret den rette belysning.

Kontakt os for et godt tilbud

Faldende orden

Varer 26-34 af 34

Side
pr. side
  1. VL Studio 250 Bord/Gulv - Sort
    Normalpris 3.950,00 kr. Special pris 2.745,00 kr.
  2. VL Studio 320 Bord/Gulv - Messing
    Normalpris 8.650,00 kr. Special pris 6.920,00 kr.
  3. VL Studio 320 Bord/Gulv - Sort
    Normalpris 6.100,00 kr. Special pris 4.260,00 kr.
  4. VL38 Gulvlampe hvid
    Normalpris 5.850,00 kr. Special pris 4.680,00 kr.
  5. VL38 Gulvlampe sort
    Normalpris 5.850,00 kr. Special pris 4.680,00 kr.
  6. Yuh Gulvlampe Hvid
    Normalpris 5.850,00 kr. Special pris 4.680,00 kr.
  7. Yuh Gulvlampe Hvid Messing
    Normalpris 6.950,00 kr. Special pris 5.560,00 kr.
  8. Yuh Gulvlampe Sort
    Normalpris 5.850,00 kr. Special pris 4.680,00 kr.
  9. Yuh Gulvlampe Sort Messing
    Normalpris 10.545,00 kr. Special pris 8.436,00 kr.
Faldende orden

Varer 26-34 af 34

Side
pr. side
PH 80 gulvlamper fra Louis Poulsen med tidsløst designPH 80 gulvlamper fra Louis Poulsen med tidsløst design

Louis Poulsen Gulvlamper: En skandinavisk fortolkning af belysning

Louis Poulsen, det ikoniske danske belysningsbrand, har igennem mere end et århundrede skabt flotte gulvlamper, der kombinerer funktionalitet, design og skandinavisk æstetik på en enestående måde. Disse lamper udgør ikke blot en kilde til lys, men er også en vigtig del af indretningen, og de udstråler en tidløs elegance og stil.

Der findes mange populære lamper fra Louis Poulsen. Gulvlamperne fra Louis Poulsen er kendetegnet ved deres enkle og rene design, der passer ind i en bred vifte af indretningsstile. De er designet med omhu for detaljerne og udstråler et sofistikeret skandinavisk udtryk. Et af de mest kendte eksempler er "PH 80 gulvlampe," en lampe designet af Poul Henningsen. Denne lampe er en mesterlig demonstration af belysningsfilosofien fra Poul Henningsen, der fokuserer på at skabe blødt og diffust lys for at undgå blænding og skabe en behagelig atmosfære i rummet.

En anden ikonisk gulvlampe fra Louis Poulsen er "AJ," designet af Arne Jacobsen. Denne lampe er kendt for sin enkle og funktionelle form og har fundet anvendelse i en lang række indstillinger, lige fra private hjem til kontormiljøer og hoteller.

Lyset i fokus på design ikoner fra Louis Poulsen

Louis Poulsen gulvlamper er også skabt med et miljøvenligt fokus. Mange af deres lamper anvender energieffektiv LED-teknologi, hvilket reducerer energiforbruget og sikrer lang levetid. Dette er et udtryk for brandets engagement i at levere belysningsløsninger, der tager hensyn til både æstetik og miljømæssige hensyn. Hvis det ikke er en LED gulvlampe med indbygget LED, så vælger man blot en LED-lyskilde. Se vores guide til valg af LED-pære her.

Disse standerlamper har en evne til at skabe et behageligt lys og en atmosfære af elegance og klasse. De fungerer lige så godt som en primær belysningskilde som de gør som en stemningsskaber i stuen, soveværelset eller i en foyer. Louis Poulsen gulvlamper er mere end blot belysningsprodukter; de er kunstværker, der udsender lys med stil og raffinement.

Med en historie, der spænder over flere årtier, har Louis Poulsen fastholdt sin position som en af de mest prestigefyldte belysningsproducenter i verden. Deres gulvlamper er en manifestation af brandets engagement i at forene form og funktion, og de er en æstetisk fornøjelse, der vil blive ved med at lyse op i vores liv og hjem i mange år fremover.

NJP gulvlamper fra Louis Poulsen med funktionelt og justerbart designNJP gulvlamper fra Louis Poulsen med funktionelt og justerbart design
AJ gulvlamper fra Louis Poulsen med godt læselys, der ikke blænderAJ gulvlamper fra Louis Poulsen med godt læselys, der ikke blænder

Hvorfor er AJ gulvlampen så populær?

AJ gulvlampen fra Louis Poulsen er en ikonisk belysningsløsning, designet af den berømte danske arkitekt og designer Arne Jacobsen. Lampen blev skabt som en del af det omfattende interiørprojekt til SAS Royal Hotel i København i 1957. Arne Jacobsen designede ikke kun lampen, men også hele hotellets indretning, fra møbler til bestik.

AJ gulvlampen kendetegnes af sit slanke og elegante udseende. Den har en karakteristisk, kuppelformet skærm, der skaber en retningsbestemt og behagelig belysning. Skærmen er drejelig og justerbar, hvilket gør det muligt at rette lyset i den ønskede retning. AJ gulvlampen kaster lyset nedad, så det giver et perfekt læselys, der ikke blænder. Dette gør AJ gulvlampen ideel som læselampe eller som et stilfuldt belysningspunkt i ethvert rum.

En af de mest bemærkelsesværdige træk ved AJ gulvlampen er dens enkle, funktionelle æstetik. Den er designet af Arne Jacobsen ud fra principperne om modernisme, hvor formen følger funktionen. Lampen kombinerer en strømlinet profil med materialer af høj kvalitet, hvilket resulterer i et tidløst design, der stadig er populært i dag.

Den originale AJ standerlampe er fremstillet af metal, og skærmen er lakeret for at give den et rent og ensartet udtryk. Basen på AJ standerlampen er solid og stabil, hvilket sikrer, at den står sikkert på gulvet. Ud over den klassiske model fås AJ gulvlampen også i forskellige farver og materialer for at imødekomme forskellige indretningsstile.


Panthella gulvlampe fra Louis Poulsen

Panthella gulvlampen er en ikonisk designklassiker skabt af den anerkendte danske designer og arkitekt Verner Panton. Lampen blev introduceret i 1971 og er siden da blevet en uundgåelig repræsentant for tidløst skandinavisk design. Panthella-lampen kombinerer elegance, funktionalitet og et karakteristisk formsprog.

Det mest iøjnefaldende træk ved Panthella gulvlampen er dens skulpturelle form. Lampen har en glat og buet reflektorskærm, der fungerer som en diffusor for lyset. Denne skærm er monteret på en slank stilk og hviler på en rund base, der bidrager til lampens stabilitet og harmoniske design. Panthella's enkle og strømlinede silhuet gør den velegnet til forskellige indretningsstile og rum.

En bemærkelsesværdig funktion ved Panthella lampen er, at den fungerer som en opadgående og nedadgående lyskilde. Dette skaber en behagelig og atmosfærisk belysning, samtidig med at det reflekterede lys fra skærmen giver et blødt og indirekte lys i rummet. Lampen er designet med omtanke for både æstetik og funktionalitet.

Panthella serien fås i forskellige farver og størrelser, hvilket gør det muligt at tilpasse lampen til individuelle præferencer og indretningsbehov. Uanset om den er placeret i stuen, soveværelset eller kontoret, tilfører Panthella en subtil elegance og en tidløs skønhed til ethvert rum. Lampen er tidsløs og passer derfor både ind i en klassisk indretning, samt en mere moderne indretningstil.

Panthella gulvlampe fra Louis Poulsen med blødt og diffust lysPanthella gulvlampe fra Louis Poulsen med blødt og diffust lys

Louis Poulsen AJ gulvlamper i flere forskellige farverLouis Poulsen AJ gulvlamper i flere forskellige farver
Louis Poulsen PH glas gulvlamper med blændfrit lysLouis Poulsen PH glas gulvlamper med blændfrit lys
Louis PH 80 gulvlampe med klassisk og tidsløst designLouis PH 80 gulvlampe med klassisk og tidsløst design

Hvorfor skal jeg vælge en gulvlampe fra Louis Poulsen?

Samlet set tilbyder Louis Poulsen gulvlamper en kombination af høj kvalitet, tidløst design og funktionel belysning, hvilket gør dem til et populært valg blandt dem, der søger stilfulde og pålidelige belysningsløsninger til deres hjem eller kontor. Her er nogle af de mange fordele ved at købe en gulvlampe fra Louis Poulsen:

  1. Kvalitet og håndværk: Louis Poulsen er kendt for at producere belysningsprodukter af høj kvalitet, der er håndlavede med omhu og præcision. Deres gulvlamper er ingen undtagelse og er fremstillet af materialer af høj kvalitet, hvilket sikrer deres holdbarhed og langvarige skønhed.
  2. Tidsløst design: Louis Poulsen gulvlamper er designet med fokus på enkelhed, funktionalitet og æstetik. Deres tidløse design gør dem velegnede til en bred vifte af indretningsstile og sikrer, at de forbliver relevante og elegante i mange år fremover.
  3. Belysningskvalitet: Gulvlamperne fra Louis Poulsen er designet med henblik på at skabe behageligt og funktionelt lys. Deres innovative belysningsteknologi sikrer, at lyset er jævnt fordelt og blødt, hvilket skaber en behagelig atmosfære i rummet.
  4. Funktionel fleksibilitet: Mange Louis Poulsen gulvlamper har justerbare arme eller skærme, hvilket giver brugerne mulighed for at rette lyset præcist efter behov. Dette gør dem velegnede til forskellige formål, såsom læsning, arbejde eller stemningsbelysning. Se f.eks. de yderst fleksible NJP gulvlamper her.

Hvor kan jeg bruge en Louis Poulsen gulvlampe?

Generelt set kan Louis Poulsen gulvlamper bruges i enhver del af hjemmet eller i andre rum, hvor der er behov for ekstra belysning og stilfuld indretning. Deres alsidighed og tidløse design gør dem velegnede til en bred vifte af miljøer.

  1. Stue: En Louis Poulsen gulvlampe kan være et smukt og funktionelt tilvalg i stuen. Den kan bruges til at skabe en hyggelig atmosfære, give ekstra belysning til læsning eller fremhæve et specifikt område af rummet.
  2. Soveværelse: En gulvlampe fra Louis Poulsen kan bruges som sengelampe eller til at skabe en blød og behagelig belysning i soveværelset. Det kan være ideelt til afslapning eller hyggelig stemning før sengetid.
  3. Kontor eller arbejdsrum: I et kontor eller arbejdsrum kan en Louis Poulsen gulvlampe være en praktisk og stilfuld belysningsløsning. Den kan give tilstrækkelig belysning til at arbejde og studere og samtidig tilføje et strejf af elegance til rummet.
  4. Entre: En gulvlampe fra Louis Poulsen kan være en velkommen tilføjelse til indgangspartiet eller foyerområdet. Det kan tilbyde både belysning og et æstetisk element, der byder gæster velkommen ind i hjemmet.


Viser butikker tættest på