LightPoint SOHO W4 Rose Gold

Special pris 3.746,25 DKK Normalpris 4.995,00 DKK
1 - 5 hverdage Forventet levering:
Varenr
5711389701727

Light-Point SOHO W4 Væglampe Rose Gold

SOHO W4 Væglampen, der er designet af Ronni Gol, er udstyret med indbygget 15 watt LED rundt i lampens kant, der giver en ensformig varm hvid belysning. Væglampen kommer her i en smuk rose gold farve, som er nyeste farveopdatering til SOHO-serien.

Væglampen fra danske Light-Point er yderst nem at montere og kan både monteres på række, i klynger eller blandet med andre størrelser og farver. Du kan eksempelvis vælge at hænge den i entreen, op ad en mørk trappeopgang eller bruge lamperne som et kunstværk i stuen.

Light-Point SOHO-serien

Du kan være kreativ med SOHO lampe-serien, da der findes et væld af størrelser og farver. SOHO-serien består af runder skiver, som du kan kombinere i lige det mønster du ønsker på væggen. SOHO består af fem forskellige størrelser af væglamper, som hver sidder lidt længere ud fra væggen, hvilket giver dig muligheden for at lave et overlappende mønster. Derudover findes kollektionen i flere forskellige farver, så du kan finde lige netop den eller de farver, som passer til din boligindretning. Foruden sort, hvid og guld, så lanceres SOHO også i en ny elegant Rose Gold farve med børstet finish.

Materiale: Aluminium
Farve: Rose Gold
Diameter: 40 cm
Dybde: 9,2 cm
Spænding: 230 V
Lyskilde: 15 watt LED (Indbygget) - Varm hvid farve
IP-Klasse: IP 20
7 års garanti

Write Your Own Review
Du anmelder:LightPoint SOHO W4 Rose Gold
Din anmeldelse
Kontakt os om dette produkt
Spørgsmål om:LightPoint SOHO W4 Rose Gold
Viser butikker tættest på