LawnExpert W1 500 WiFi Robotplæneklipper

  • Anbefalet plæneareal: op til 500 m2
  • Regnsensor, løftsensor og WiFi-modul
  • Valgfrit klippemønster og startpunkt
  • Ladestation, pløkker og kanttråd medfølger
5.499,00 DKK
1 - 3 hverdage
Varenr
5707582993175

LawnExpert W1 500 Robotplæneklipper

Har du en mindre eller mellemstor have i enkel udformning uden mange forhindringer, vil LawnExpert robotten her være et oplagt valg. Robotten har flere valgmuligheder for varierende kørsel, så du undgår kørselsmønstre i græsset, og styring af robotten er enkelt og intuitivt. Med WiFi-tilkobling, kan du med app følge med i din robotplæneklippers kørsel og få fejlmeldinger direkte ind på appen.

Der medfølger ladestation, 150 meter kanttråd og 150 stk pløkker, når du køber en Lawn Expert W1 500.

LawnExpert W1 500 kan køre på plæner på op til 500* m2, og med en enkel brugerflade, er den ideel til enkelt indrettede haver og oplagt for brugere, der ønsker en nem og enkel styring uden diverse ekstra-egenskaber. LawnExpert W1 500 kan klare hældninger på plænen på op til 30%, og hvis den møder en hældning, som den ikke kan klare, vender den rundt og fortsætter arbejdet i en anden retning.

Når robotplæneklipperen er færdig med at klippe græsplænen, eller hvis den mangler strøm i løbet af en klippecyklus, kan den selv vende retur til sin ladestation – på den måde undgår du en robotplæneklipper, som er kørt tør for strøm midt på plænen. Når robotten er fuldt opladet fortsætter den arbejdet, så plænen bliver klippet færdig hver gang. Skulle det begynde at regne mens W1 500 kører på græsplænen, har den en regnsensor, der sikrer at robotten kører tilbage til sin ladestation. Dette sikrer den bedst mulige klipning af græsset, da en våd græsplæne ikke kan klippes så godt som en tør. Både robotplæneklipperen og ladestation + stik er naturligvis vandafvisende (IPX4 og IPX7). Det er muligt at tilkøbe en garage til din LawnExpert, så den står tørt og beskyttet mod vind og vejr. Dette minimerer behovet for rengøring og holder ladestationen tør og beskyttet for optimal holdbarhed.

*Bemærk: Du kan opgradere arealet til 1000 m2, hvis du tilkøber det store batteri, med en kapacitet på 5.2 Ah.

Robotplæneklipper med varierende kørselsmønstre og startpunkter

Den smarte LawnExpert robotplæneklipper har et justerbart klippemønster, så du kan vælge det mønster du foretrækker, og skifte mellem de forskellige. På den måde sikres det at græsset ikke får kørselsspor efter robotten. Du kan vælge mellem zig-zag, spiral, lige linjer eller vilkårligt mønster.

Startpunktet for din robotplæneklippers kørsel er også justerbart – du vælger selv, hvor robotten skal starte sin klippecyklus. Dette er endnu en god måde til at forebygge spor i plænen, da det varierende/valgfri startpunkt hurtigt og nemt kan indstilles på robottens display. Selve vinklen på robottens startpunkt kan også vælges – dette gør det muligt at styre om den skal køre med eks. 90 graders vinkel ud fra kanttråden. Robotplæneklipperen har en smart kantklipfunktion, så der klippes helt til kanten ved kanttråden – på den måde får du en optimalt klippet plæne.

Sikker, nem og holdbar drift

Når du skal indstille din robots kørsel, kan det klares nemt og hurtigt på det indbyggede display. Her kan du indstille faste kørselstidspunkter, startpunkter og hvilket klippemønster, du foretrækker. Det er muligt at vælge mellem flere sprog, blandt andet dansk, norsk, engelsk og svensk (bemærk, at æ,ø og å ikke kan vises). På dette display kan du også se eventuelle fejlkoder, hvor robotten selv melder, hvis der har været problemer. Via appen på din mobiltelefon kan du se robottens kørsel og få eventuelle fejlmeddelelser direkte på mobilen.

Lawn Expert er udstyret med et Lithium-ion 2.6 Ah batteri, som sikrer en lang levetid på robotten. Du kan desuden tilvælge et batteri med ekstra kapacitet (5.2 Ah), som giver robotplæneklipperen en rækkevidde på helt op til 1000 m2. Robotplæneklipperen har desuden en løftesensor, så knivene stopper med det samme, hvis robotten løften, væltes eller tippes. Man kan derfor sagtens lade robotten passe arbejdet, uden at bekymre sig om sikkerheden – det klarer den intelligente plæneklipper helt selv.

Har du ikke behov for en robotplæneklipper med App-styring? Se Lawn Expert W1 500 standard-modellen her


Model

ModelnummerLawnExpert W1 500 WiFi
Anbefalet plæneareal*500 m2 (tilkøb batteri for 1000 m2)
Maks plæneareal* (+/- 20 %)500 m(tilkøb batteri for 1000 m2)
Årgang2020 model
Størrelse på robotL: 50 x B: 35,5 x H: 24 cm  
Vægt-
  
  

 Klipning

 
Klippebredde18 cm
Klippehøjde2,5 - 5,5 cm
KlippemotorDC Brushless
Strømstyrke-
HældningOp til 30 %
  

 Generelt

 
Seperate zoner-
Gennemsnitlig driftidop til 2,5 timer
Opladningstid2,5 timer
Batteri:Lithium-ion 2,5 Ah (mulighed for tilkøb af 5.2 Ah)
Kulfri Motor (Forstærket)-
Antal knive4
dB65
  

 Teknologi

 
ForbindelseDisplay på robotten
AppJa
Intuitivt tastaturJa
GPSNej
RegnsensorJa
ECO tilstand-
DisplayJa
Pin-kode-
Løft- og tilt-sensorJa
  

Ekstra

 
LadestationMedfølger
Kabel150 meter
Pløkker150 stk
 Stort batteri 5,2 Ah Tilkøb
  

 

* Under optimale forhold - gælder sjældent i Danmark. Derfor anbefaler vi, at du følger ""anbefalet plæneareal"".

Write Your Own Review
Du anmelder:LawnExpert W1 500 WiFi Robotplæneklipper
Din anmeldelse
Kontakt os om dette produkt
Spørgsmål om:LawnExpert W1 500 WiFi Robotplæneklipper