Lampe Gras NO 304, Bad - Rå kobber

4.205,00 DKK
7 - 14 dage Forventet levering:
Varenr
3700677604149-BL-COP

Lampe Gras NO 304 badeværelseslampe med skærm i rå kobber

Lampe Gras-serien er æstetisk funktionalitet og stilrent designbelysning. De flotte og funtionelle lamper passer perfekt til den moderne, skandinaviske indretning. Dette er en af seriens mindre væglamper og den er er en udvikling af den originale NO 304, som er en af seriens mest populære væglamper. Denne model er IP64 godkendt, og kan derfor bruges i badeværelser. Lampen her har en base i sort med en skærm i ubehandlet kobber, som med tiden får et patineret udtryk. Lampens rustikke udtryk tilfører rummet et industrielt og råt look.

Funktionalitet og brugervenlighed var i fokus da opfinderen og ingeniøren Bernard-Albin Gras designede de første lamper tilbage i 1921. Ligesom de første lamper, er NO 304 badeværelseslampen opbygget i et funktionelt fjerder- og Bakelite Ball-baseret design, der gør det muligt at indstille lampens lysretning, præcis som det ønskes.

Lampe Gras Væglampen NO 304 med IP64-godkendelse kan bruges i badeværelset eller køkkenet, uden at man skal bekymre sig om holdbarheden. Lampen kan monteres direkte på strømudtag og er uden afbryderknap.

Badeværelseslampen her er en udvikling af den traditionelle NO304, og du kan se hele Lampe Gras udvalget her.

Specifikationer:
Højde: ca. 17,5 cm
Skærm diameter: 14 cm
Monteringsplade: Ø9,5 cm
Dybde: ca. 16 cm
Type: udtag uden afbryderknap
Materiale: Metal, kobber, silikone
Farve: Sort, metal
IP-grad: 64
Lyskilde: E14, maks 60 Watt

Write Your Own Review
Du anmelder:Lampe Gras NO 304, Bad - Rå kobber
Din anmeldelse
Kontakt os om dette produkt
Spørgsmål om:Lampe Gras NO 304, Bad - Rå kobber
Viser butikker tættest på