Lampe Gras NO 303, Lux

3.455,00 DKK
1 - 3 uger
Varenr
3700677602145

Lampe Gras NO 303 væglampen med sort krop og lækre skærmfarver

En af Lampe Gras-seriens mest populære væglamper! Serien Lampe Gras er stilrent design, som passer perfekt til den moderne, skandinaviske indretning. Denne NO 303 væglampe er designet i et flot og funktionelt design, der passer perfekt ind i den moderne, skandinaviske indretning. Med skærmvalg i flere flotte farver og materialer, kan denne lampe tilpasses din indretning til fulde.

Funktionalitet og brugervenlighed var i fokus da opfinder og ingeniør Bernard-Albin Gras designede de første lamper tilbage i 1921. NO 303 er ingen undtagelse og væglampen er opbygget i et funktionelt og mekanisk design, der gør det muligt at stille lampens arm, præcis som det ønskes.

Lampe Gras NO 303 Væglampens design er et klassisk eksempel på moderne design når det er bedst: rene linjer, stilrent udtryk, høj funktionalitet og en innovativ tilgang til formgivningen, som er kendetegnende for hele Lampe Gras serien.

Væglampens nederste arm kan drejes 360 grader ud fra væggen, mens den midterste arm også kan roteres 360, så der kan skabes en både funktionel og flot form, der leger med opfattelsen af lampens form og udtryk. Den øverste del af lampen kan roteres om sin egen akse, og derefter kan man så ellers gå i gang med de mange indstillingsmuligheder for selve lampehovedet - se bare målbilledet ovenfor med de mange justeringsmuligheder!

Lampe Gras Væglampen NO303 er perfekt ved skrivebordet og arbejdsområder i kreative miljøer og kontorer, hvor den kan tilpasses behovet ved hver arbejdsopgave. Væglampen er desuden en spændende mulighed for en smuk og anderledes lyskilde ved stuens læsehjørne, omkring spisebordet eller over køkkenbordet, hvor det funktionelle og justerbare design kommer til sin ret. NO 303 er desuden en flot løsning til soveværelset - det justerbare design er både smart og lækkert i en stilet soveværelsesindretning. Lampens mulighed for forskellige farver skærme, gør det nemlig muligt at skabe et udtryk, der passer perfekt til boligens resterende indretning.

Væglampen NO303 har flere farver skærme at vælge i mellem: rød, blå, hvid, sort, krom, gul og opalglas. Skærmen fås desuden i en af to varianter; et kegleformet design eller et mere klokkeformet design. Den funktionelle og spændende væglampe kan desuden fås i en deluxe udgave med kobber og messingfinish, samt fem andre skærmtyper. Du kan se hele Lampe Gras udvalget her.

Bemærk: Hvis man køber en rå kobber skærm, så vil denne først patinere over tid og er derfor ikke helt rå ved modtagelsen. Patineringsprocessen kan fremskyndes ved fugt eller ved at lægge skærmen sammen med frugter såsom bananer og appelsiner.

Specifikationer:
Højde: ca. 30 cm
Skærm diameter: 14 cm
Monteringsplade, bredde: 7 cm
Armlængde: ca. 72 cm
Justerbar: Næsten alle lampens dele kan justeres - se måltegning
Materiale: Metal
Farve, krop: Sort
IP-grad: 20
Lyskilde: E14, maks 60 Watt

Write Your Own Review
Du anmelder:Lampe Gras NO 303, Lux
Din anmeldelse
Kontakt os om dette produkt
Spørgsmål om:Lampe Gras NO 303, Lux

Populære Lampe Gras produkter

 1. Lampe Gras NO 203
  2.490,00 DKK
 2. Lampe Gras NO 205, Krom
  3.950,00 DKK
 3. Lampe Gras NO 210
  3.675,00 DKK
 4. Lampe Gras NO 217
  4.025,00 DKK
Viser butikker tættest på