Lampe Gras NO 222

3.280,00 DKK
1 - 3 uger Forventet levering:
Varenr
3700677601612

Lampe Gras NO 222 væglampe med sort krop og flere skærmfarver

Æstetisk funktionalitet når det er bedst! Belysningserien Lampe Gras er stilrent design, der passer perfekt til den moderne, skandinaviske indretning kombineret med helt optimal funktionalitet. Dette er en af seriens meget populære væglamper i et flot og funktionelt design - perfekt til den moderne, skandinaviske indretning.

Funktionaliteten og brugervenlighed var i fokus da Bernard-Albin Gras designede de første Lampe Gras lamper tilbage i 1921. NO222 er ingen undtagelse og væglampen her er - ligesom de første lamper - opbygget i et funktionelt design med Bakelite Ball-system, der gør det muligt at dreje lampens arm, præcis som det ønskes. Væglampens design er klassisk eksempel på moderne design når det er bedst: rene linjer, stilrent udtryk, høj funktionalitet og en innovativ tilgang til formgivningen. Stilen kendetegner hele Lampe Gras serien.

Væglampens arm kan drejes 360 grader ud fra væggen, mens den midterste arm kan vippes op og ned, og lampens hoved kan justeres. Afhængigt af måden lampen indstilles, optager den ikke meget plads på selve væggen, da monteringspladen er lille, og den kan derfor passes ind i indretningen, så kun fantasien sætter grænser.

Lampe Gras NO222 væglampen hænger perfekt ved skrivebordet, hvor den kan give et funktionelt og tilpasset lys på flot vis, eller ved arbejdsområder i kreative miljøer og kontorer. Væglampen er desuden en spændende mulighed for en smuk og anderledes sengelampe, da den har det funktionelle design og samtidig er skabt i et stilrent look. Lampens mulighed for forskellige farver skærme, gør det muligt at skabe et udtryk, der passer perfekt til boligens resterende indretning.

Væglampen NO222 har syv farver skærme at vælge i mellem: rød, blå, hvid, sort, krom, gul og opalglas. Skærmen fås desuden i en af to varianter; et kegleformet design eller et mere klokkeformet design. Den funktionelle og spændende væglampe kan desuden fås i en deluxe udgave med kobber og messingfinish, samt fem andre skærmtyper. Du kan se hele Lampe Gras udvalget her.

Specifikationer:
Højde: ca. 45 cm
Skærm diameter: 14 cm
Monteringsplade, bredde: 9 cm
Armlængde: 55 cm
Justerbar: Næsten alle lampens dele kan justeres - se måltegning
Materiale: Metal
Farve, krop: Sort
IP-grad: 20
Lyskilde: E14, maks 60 Watt

Write Your Own Review
Du anmelder:Lampe Gras NO 222
Din anmeldelse
Kontakt os om dette produkt
Spørgsmål om:Lampe Gras NO 222

Populære Lampe Gras produkter

  1. Lampe Gras NO 203
    2.485,00 DKK
  2. Lampe Gras NO 217
    4.075,00 DKK
Viser butikker tættest på