Lampe Gras NO 217

4.025,00 DKK
1 - 3 uger
Varenr
3700677602749

Lampe Gras Væglampen NO 217 med sort krop og syv skærmfarver

Æstetisk funktionalitet når det er bedst! Lampe Gras-serien er stilrent design, som passer perfekt til den moderne, skandinaviske indretning. Dette er en af seriens større væglamper, i et flot og funktionelt design, der passer perfekt ind i den moderne, skandinaviske indretning.

Funktionalitet og brugervenlighed var i fokus da opfinderen og ingeniøren Bernard-Albin Gras designede de første lamper tilbage i 1921. NO217 er ingen undtagelse og væglampen her er, ligesom de første lamper, opbygget i et funktionelt og fjerderbaseret design, der gør det muligt at stille lampens arm, præcis som det ønskes. Væglampens design er klassisk eksempel på moderne design når det er bedst: rene linjer, stilrent udtryk, høj funktionalitet og en innovativ tilgang til formgivningen, som er kendetegnende for hele Lampe Gras serien.

Væglampens nederste arm kan drejes 360 grader ud fra væggen, mens den midterste arm også kan roteres 360, så der kan skabes en både funktionel og flot form, der leger med opfattelsen af lampens form og udtryk. Den øveeste del af lampen kan roteres om sin egen akse, og derefter kan man så ellers gå i gang med de mange indstillingsmuligheder for selve lampehovedet - se bare målbilledet ovenfor! Afhængigt af moden lampen indstilles, optager den ikke meget plads på selve væggen, da monteringspladen er lille, og den kan derfor passes ind i indretningen, så kun fantasien sætter grænser.

Lampe Gras Væglampen NO217 er perfekt ved skrivebordet, hvor den kan give et funktionelt og tilpasset lys på flot vis, eller ved arbejdsområder i kreative miljøer og kontorer. Væglampen er desuden en spændende mulighed for en smuk og anderledes lyskilde ved stuens læsehjørne, omkring spisebordet eller over køkkenbordet, hvor det funktionelle og justerbare design kommer til sin ret. I gangarealer og entreer byder det anderledes design indenfor på flot vis, med et flot design-udtryk, der passer godt ind i indretninger, der både er moderne og klassiske. Lampens mulighed for forskellige farver skærme, gør det nemlig muligt at skabe et udtryk, der passer perfekt til boligens resterende indretning.

Væglampen NO217 har seks farver skærme at vælge i mellem: rød, blå, hvid, sort, krom, gul og opalglas. Skærmen fås desuden i en af to varianter; et kegleformet design eller et mere klokkeformet design. Den funktionelle og spændende væglampe kan desuden fås i en deluxe udgave med kobber og messingfinish, samt fem andre skærmtyper. Du kan se hele Lampe Gras udvalget her.

Specifikationer:
Højde: ca. 130 cm
Skærm diameter: 14 cm
Monteringsplade, bredde: 7 cm
Armlængde: 72 cm
Justerbar: Næsten alle lampens dele kan justeres - se måltegning
Materiale: Metal
Farve, krop: Sort
IP-grad: 20
Lyskilde: E14, maks 60 Watt

Write Your Own Review
Du anmelder:Lampe Gras NO 217
Din anmeldelse
Kontakt os om dette produkt
Spørgsmål om:Lampe Gras NO 217
Viser butikker tættest på