Lampe Gras NO 204 D, Deluxe

4.850,00 DKK
1 - 3 uger
Varenr
3700677608

Lampe Gras Væglampen NO 204 med sort krop og fire deluxe skærmfarver

Æstetisk funktionalitet når det er bedst! Lampe Gras-serien er stilrent design, som passer perfekt til den moderne, skandinaviske indretning. Dette er en af seriens væglamper i dobbelt design, i et flot og funktionelt design perfekt til en moderne, skandinaviske indretning. De to skærme gør væglampen her oplagt over sengen.

Funktionalitet og brugervenlighed var i fokus da Bernard-Albin Gras designede de første lamper i 1921. Derfor er NO204 væglampen her, ligesom de første lamper, opbygget i et funktionelt og fjerderbaseret design, der gør det muligt at stille lampens to arme og skærme, præcis som det ønskes. Væglampens design er et godt eksempel på tidløst design når det er bedst: rene linjer, stilrent udtryk, høj funktionalitet og en innovativ tilgang til formgivningen.

Lampen optager ikke meget plads på selve væggen, og har to skærme, som kan justeres enkeltvis, for at skabe en perfekt tilpasser belysning. Den smarte lampe kan derfor passes ind i indretningen og boligens indretning, så kun fantasien sætter grænser.

Lampe Gras Væglampen NO204's symmetriske design er rigtig fint over sengen, hvor den kan fungere som en flot sengelampe med lyset tilpasset sengens bredde. Lampens mulighed for forskellige farver skærme, gør det muligt at skabe et udtryk, der passer perfekt til boligens resterende indretning.

Væglampen NO204 har fire farver skærme at vælge i mellem: sort med kobberinderside, kobber, rå kobber og messing. NO204. Du kan se hele Lampe Gras udvalget her.

Denne model NO204 benytter Medium-skærmen på Ø15,3 cm.

Bemærk: Hvis man køber en rå kobber skærm, så vil denne først patinere over tid og er derfor ikke helt rå ved modtagelsen. Patineringsprocessen kan fremskyndes ved fugt eller ved at lægge skærmen sammen med frugter såsom bananer og appelsiner.

Specifikationer:
Højde: ca. 20 cm
Skærm diameter: 15,3 cm
Monteringsplade, bredde: ca 12 cm
Armlængde: ca. 17 - 27 cm (afhænger af positionen)
Materiale: Metal
Farve, krop: Sort
IP-grad: 20
Lyskilde: E27, maks 15 Watt, LED anbefales

Write Your Own Review
Du anmelder:Lampe Gras NO 204 D, Deluxe
Din anmeldelse
Kontakt os om dette produkt
Spørgsmål om:Lampe Gras NO 204 D, Deluxe
Viser butikker tættest på