Lafuma Transabed 2 stole + bord

Lækkert LAFUMA loungesæt bestående af 2 Transabed fra luksusserien og 1 holdbart LAFUMA Vogue bord. Noter den ønskede farve på stole og bordet herunder.

5.620,00 DKK
5-14 hverdage
Varenr
LFM2866-LFM2969

Lafuma Transabed sæt: 2 liggestole og et Vogue lounge-bord

Komfort, design og funktionalitet i topklasse - bedre kvalitet og komfort fås ikke.

Lafuma er kompromisløse kvalitetsprodukter. Du finder ikke mere komfortable havemøbler på markedet og vi anbefaler enhver at prøve møblerne. Sættet her består af to Transabed liggestole med Hedona® polstring i valgfri farve fra luksus-serien og et tilhørende Vogue-bord i valgfri farve.

Nyd sommerens lune dage i en lækker liggestol i et farvevalg efter eget valg. Det tilhørende bord er perfekt til at stille de kolde drinks på og lidt lækkerier til eftermiddagshyggen. Transabed liggestolene fra Lafuma er lette anvende og kan hurtigt pakkes væk, da de næsten intet fylder, når de er sammenfoldet. Stolene kan bruges både ude og inde, da de er modstandsdygtige over for fugt og mug, og stoffet er behandlet med UV-beskyttelse, så det ikke blegner i solen.

Sættets farvevalg: Vælg mellem lysegrå, mørkegrå og mørkeblå i gråt stel og lysegrøn, lyseblå og rosa/orange i hivdt stel til liggestolene. Vogue-bordet fås i to farver - mørkegrå eller hvid.

Batyline® Hedona
Batyline® Hedona er den perfekte kombination mellem teknik, komfort og ikke mindst stil. Med den innovative 3-lags-polstring giver Hedona-hynden maksimal komfort, mens designet samtidig er super moderne. Hedona er let at vedligeholde, er resistent overfor mug, vand samt UV-stråler, hvilket gør at farven ikke falmer. Materialet som er brugt holder formen og kan derfor holde til lidt af hvert.
Hedona® findes kun til Lafuma Privilége, som dermed også er den lækreste serie på alle parametre.

Om Lafuma Mobilier
Lafuma er typisk "Made in France". En super kvalitet kombineret med det eksklusive og enkele design. For Lafuma er komforten i deres møbler det absolut vigtigste. Når du først har siddet i en Lafuma havestol, ved du hvad ægte ergonomi og bekvemmelighed betyder. I over 60 år har Lafuma produceret og udviklet havemøbler i den franske by Anneyron (Drôme). 

Udstilling i Herning
Besøg vores store Lafuma udstilling i Herning. Her kan du prøve møblerne, se farveudvalg og få en snak med vores eksperter. 

Specifikationer:
Materiale, stole: Titanium, Batyline® Hedona
Materiale, bord: Titanium og lakeret metalbordplade
Størrelse, stole: L/H/D: Lukket 66,5 x 123 x 17 cm.  Åben 66,5 x 88 x 93 cm
Størrelse, bord: Højde: 33 cm, Bredde: 57 cm
Kapacitet, stole: Op til 140 kg.
Bestandighed: Varme, kulde og UV-beskyttet. Hynder og stofmaterialer er hurtigtørrende og mugresistente.

Write Your Own Review
Du anmelder:Lafuma Transabed 2 stole + bord
Din anmeldelse
Kontakt os om dette produkt
Spørgsmål om:Lafuma Transabed 2 stole + bord

Populære Havemøbler

  1. Lafuma 4 stole + Bord
    9.750,00 DKK
  2. Lafuma Cocoon 2 stole + bord
    10.420,00 DKK
  3. Lafuma Transalounge 2 stole + bord
    6.380,00 DKK
Viser butikker tættest på