Lafuma Transabed 2 stole

3.980,00 DKK
5-14 hverdage
Varenr
LFM2866-SAET-2-STK

Lafuma Transabed sæt: 2 liggestole i valgfri farve

Komfort, design og funktionalitet i topklasse

Lafuma er kompromisløse kvalitetsprodukter til haven, terrassen, sommerhuset og udestuen. Du finder ikke mere komfortable havemøbler på markedet og vi anbefaler enhver at prøve møblerne. Sættet her består af to Transabed liggestole med Be Comfort® polstring i valgfri farve - vælg ønsket farve fra billederne ovenfor.

Solstolene er fra Lafuma Be Comfort®-serien - her får du ekstra komfortabel og åndbart 3-lagspolstring. Lafuma Transabed Be Comfort liggestolen kommer med en BeComfort® nakkestøtte og er lavet i et ekstra åndbart materiale, derfor tørrer stoffet også hurtigere. Transabed BEC fra Lafuma er en solstol i luksuriøst design. Stolen kan indstilles i 3 forskellige fleksible positioner, mens nakkepuden ligeledes kan justeres. Stolen er fremstillet i galvaniseret stål med antirust behandling. Stoffet som stolen er beklædt med, kaldes Be Comfort og er i høj kvalitet. Stoffet kan let tages af og vaskes. 

Både stol og stof er behandlet med UV-beskyttelse, hvilket gør at den ikke falmer i farven når den står i sollys. Stolen kommer med 5 års rustbeskyttelsesgaranti.

Be Comfort® materialet
Med Be Comfort® får du måske en af de mest behagelige havemøbler på markedet. Hynderne på stolene i denne serie er specialfremstillet i et 3-lags-polstring, som har fremragende holdbarhed, åndbarhed og hurtig tørretid.

Om Lafuma Mobilier
Lafuma er typisk "Made in France". En super kvalitet kombineret med det eksklusive og enkele design. For Lafuma er komforten i deres møbler det absolut vigtigste. Når du først har siddet i en Lafuma havestol, ved du hvad ægte ergonomi og bekvemmelighed betyder. I over 60 år har Lafuma produceret og udviklet havemøbler i den franske by Anneyron (Drôme). 

Udstilling i Herning
Besøg vores store Lafuma udstilling i Herning. Her kan du prøve møblerne, se farveudvalg og få en snak med vores eksperter. 

Specifikationer:
Materiale: Titanium, BeComfort®
Størrelse: L/H/D: Lukket 66,5 x 123 x 13 cm.  Åben 66,5 x 88 x 93 cm
Kapacitet: Op til 140 kg.
Bestandighed: Varme, kulde og UV-beskyttet. Hynder og stofmaterialer er hurtigtørrende og mugresistente.

 

Write Your Own Review
Du anmelder:Lafuma Transabed 2 stole
Din anmeldelse
Kontakt os om dette produkt
Spørgsmål om:Lafuma Transabed 2 stole

Populære Havemøbler

  1. Lafuma 4 stole + Bord
    9.750,00 DKK
  2. Lafuma Cocoon 2 stole + bord
    10.420,00 DKK
  3. Lafuma Transalounge 2 stole + bord
    6.380,00 DKK
Viser butikker tættest på