Lafuma Horizon lounger pearl

1.595,00 DKK
5 - 14 hverdage Forventet levering:
Varenr
LFM9000-9076

Lafuma Horizon Lounger Pearl - liggestol

Den flotte og holdbare Horizon Lounge liggestol i lysegrå er del af Lafumas bud på en funktionel og lækker møbelserie til hoteller, restauranter og cafeer.

Serien Horizon fra Lafuma byder på stole og borde, der kan stables og pakkes væk nemt og hurtigt, og denne smarte liggestol er ingen undtagelse. Du får et smart design og god komfort produceret i holdbare materialer, der kan klare det skiftende danske vejr. Liggestolene i Horizon serien kan stables og de er udstyret med behagelige sæder i det patenterede Lafuma Batyline-materiale, der er super holdbart og tørrer lynhurtigt. De enkle armlæn gør det nemt at komme op og ned i stolen, mens det er ekstra behageligt med støtte til armene.

Horizon liggestolens stel er produceret i galvaniseret stål og designet i en fin, simplistisk form. Armlænet gør stolen ekstra behagelig at sidde i, uden at stolen fylder meget. Stolen er designet, så sædet og sæderyggen er fast. Du kan derfor nemt kan finde dig tilpas i stolen. Stolen er letvægt, så det ikke kræver mange kræfter at flytte stolene, og stoffet og stellet er UV-resistent.

Horizon-serien er skabt til erhverv, men designet er også oplagt til terrassen eller sommerhuset, da møblerne kan stables og flyttes nemt og hurtigt. Horizon liggestolen fylder ikke meget, når den er foldet sammen, og de smarte stole kan lægges ovenpå hinanden, når de er sammenfoldet.

Specifikationer:
Farve: Storm - mørkegrå


Write Your Own Review
Du anmelder:Lafuma Horizon lounger pearl
Din anmeldelse
Kontakt os om dette produkt
Spørgsmål om:Lafuma Horizon lounger pearl

Populære Havemøbler

  1. Lafuma 4 stole + Bord
    9.750,00 DKK
  2. Lafuma Transalounge 2 stole + bord
    6.380,00 DKK
Viser butikker tættest på