Lafuma Horizon bord med 2 stole

Special pris 3.545,00 DKK Normalpris 4.525,00 DKK
5 - 14 hverdage Forventet levering:
Varenr
LFM9004-SAET

Lafuma Horizon sæt, bord 69x69 med 2 stole

Dette flotte og holdbare sæt er del af Lafumas bud på en funktionel og lækker møbelserie til hoteller, restauranter og cafeer. Du får et bord i mørkegrå med 2 stole i enten lysegrå eller mørkegrå - du vælger selv farven.

Serien Horizon byder på stole og borde, der kan stables og pakkes væk nemt og hurtigt. Her får du smart design og komfort produceret i holdbare materialer, der kan klare det skiftende danske vejr.

Bordene i Horizon serien har et solidt stel i galvaniseret stål designet i et smart, patenteret system, så det er nemt at pakke sammen og bære. Bordpladen er en kompakt HPL laminatplade, mens fødderne har justerbare dele, så bordet står stabilt på forskellige overflader.

Stolene i Horizon serien kan stables og de er udstyret med behagelige sæder i det patenterede Lafuma Batyline-materiale, der er super holdbart.Horizon stolens stel er produceret i galvaniseret stål og designet i en fin, simplistisk form. Armlænet gør stolen ekstra behagelig at sidde i, uden at stolen fylder meget. Bagerst på stolens sæde er der et smart håndtag, som gør stolen nem at håndtere og stable. Stolen er letvægt, så det ikke kræver mange kræfter at flytte stolene, og stoffet og stellet er UV-resistent.

Horizon-serien er skabt til erhverv, men designet er også oplagt til terrassen eller sommerhuset, da møblerne kan stables og flyttes nemt og hurtigt. Stolene kan stables i sæt af 6 styk.

Specifikationer:
Mål: 69 x 69 cm
Farve: grå mineral
Farve, stole: vælg mellem lysegrå og mørkegrå


Write Your Own Review
Du anmelder:Lafuma Horizon bord med 2 stole
Din anmeldelse
Kontakt os om dette produkt
Spørgsmål om:Lafuma Horizon bord med 2 stole

Populære Havemøbler

  1. Lafuma Transalounge 2 stole + bord
    Special pris 5.095,00 DKK Normalpris 6.380,00 DKK
Viser butikker tættest på