Lafuma Footrest Céladon

1.120,00 DKK
Levering: 1 - 5 hverdage Forventet levering:
Varenr
LFM2976-9270

Lafuma Cocoon Footskammel - Céladon

Lafuma er en anerkendt producent af udendørs møbler, som står bag nogle af de lækreste og mest kvalitetsrige produkter til terrasen. Med denne Cocoon Footrest får du, med sikkerhed, en fodskammel som giver maksimal komfort. Cocoon kollektionen er en række Lounge-møbler, som fås i den absolut lækreste kvalitet. For at fuldende Cocoon, er denne fodskammel den helt perfekte løsning. Cocoon Footrest ses her i en super lækker Latte farve.

Betrækket og puderne er lavet i Lafumas patenterede HEDONA Batyline® materiale, som tåler UV-stråling, frost og kraftig varme. Altså en havestol, som kan stå ude hele året uden at tage skade. 

Om Lafuma Mobilier
Lafuma er typisk "Made in France". En super kvalitet kombineret med det eksklusive og enkele design. For Lafuma er komforten i deres møbler det absolut vigtigste. Når du først har siddet i en Lafuma havestol, ved du hvad ægte ergonomi og bekvemmelighed betyder. I over 60 år har Lafuma produceret og udviklet havemøbler i den franske by Anneyron (Drôme). 

Batyline® Hedona
Batyline® Hedona er den perfekte kombination mellem teknik, komfort og ikke mindst stil. Med den innovative 3-lags-polstring giver Hedona-hynden maksimal komfort, mens designet samtidig er super moderne. Hedona er let at vedligeholde, er resistent overfor vand samt UV-stråler, hvilket gør at farven ikke falmer. Materialet som er brugt holder formen og kan derfor holde til lidt af hvert.
Hedona® findes kun til Lafuma Privilége, som dermed også er den lækreste serie på alle parametre.

Udstilling i Herning
Besøg vores store Lafuma udstilling i Herning. Her kan du prøve møblerne, se farveudvalg og få en snak med vores eksperter. 

Specifikationer:
Materiale: Titanium og HEDONA Batyline® Betræk
Farve: Céladon
Stel: Hvid
Højde: 41 cm Bredde: 61 cm Dybde: 49 cm

Write Your Own Review
Du anmelder:Lafuma Footrest Céladon
Din anmeldelse
Kontakt os om dette produkt
Spørgsmål om:Lafuma Footrest Céladon

Populære Havemøbler

  1. Lafuma 4 stole + Bord
    9.750,00 DKK
  2. Lafuma Cocoon 2 stole + bord
    10.420,00 DKK
  3. Lafuma Transalounge 2 stole + bord
    6.380,00 DKK
Viser butikker tættest på