Lafuma Evolution Latte

Special pris 1.995,00 DKK Normalpris 2.850,00 DKK
2 - 5 hverdage Forventet levering:
Varenr
LFM2768-7710

Lafuma Evolution Relaxation Stol - Latte

Lafuma Evolution stolen er designet til at give den absolut bedste og mest afslappende position, når man sidder i stolen. Lafuma har i samarbejde med en række eksperter forsket i den bedste siddeposition og har udviklet det de selv kalder "Zero Gravity". Dette betyder at stolen kan indstilles perfekt til, hvad der videnskabeligt er bedst for kroppen. 

Betrækket og puderne i denne stol er lavet i Lafumas patenterede HEDONA Batyline® materiale, som tåler UV-stråling, frost og kraftig varme. Altså en havestol, som kan stå ude hele året uden at tage skade. Med Evolution havestolen får du en fleksibel og flot stol, som giver usammenlignelig komfort. Stolen kan desuden let foldes sammen, så den ikke fylder når du ikke bruger den.

Batyline® Hedona
Batyline® Hedona er den perfekte kombination mellem teknik, komfort og ikke mindst stil. Med den innovative 3-lags-polstring giver Hedona-hynden maksimal komfort, mens designet samtidig er super moderne. Hedona er let at vedligeholde, er resistent overfor vand samt UV-stråler, hvilket gør at farven ikke falmer. Materialet som er brugt holder formen og kan derfor holde til lidt af hvert.
Hedona® findes kun til Lafuma Privilége, som dermed også er den lækreste serie på alle parametre.

Om Lafuma Mobilier
Lafuma er typisk "Made in France". En super kvalitet kombineret med det eksklusive og enkele design. For Lafuma er komforten i deres møbler det absolut vigtigste. Når du først har siddet i en Lafuma havestol, ved du hvad ægte ergonomi og bekvemmelighed betyder. I over 60 år har Lafuma produceret og udviklet havemøbler i den franske by Anneyron (Drôme). 

Udstilling i Herning
Besøg vores store Lafuma udstilling i Herning. Her kan du prøve møblerne, se farveudvalg og få en snak med vores eksperter. 

Specifikationer:
Materiale: Titanium og HEDONA Batyline® Betræk
Farve: Latte
Stel: Titane (Lysgrå)
Højde: Se måltegning.
Vægt: 9,6 kg

Write Your Own Review
Du anmelder:Lafuma Evolution Latte
Din anmeldelse
Kontakt os om dette produkt
Spørgsmål om:Lafuma Evolution Latte
Viser butikker tættest på