Lafuma Cocoon 2 stole + bord

Lækkert LAFUMA havesæt bestående af 2 Cocoon loungestole og tilhørende Cocoon havebord fra luksus-serien i valgfri farver. Noter den ønskede farve på stole og Cocoon bordet herunder.

10.420,00 DKK
5 - 14 hverdage
Varenr
LFM2842-LFM2970-1

Lafuma Cocoon havesæt: 2 Cocoon stole og havebord - i valgfri farver

Nyd sommeren og de lune aftener i et lækkert og holdbart kvalitets-havesæt fra Lafuma. Stilet, behageligt og højeste kvalitet til det skiftende, danske vejr.

Cocoon er en eksklusiv serie fra franske Lauma. Sættet her indeholder to Cocoon loungestole og et Cocoon loungebord. Stellet er lavet i kraftigt 2,5 mm galvaniseret titanium, der holder til at stå ude i alt slags vejr. Cocoon stolenes betræk og puder er lavet i Lafumas patenterede HEDONA Batyline® materiale, som tåler UV-stråling, frost og kraftig varme. Du får her et havesæt, som kan stå ude hele året uden at tage skade - også i det danske, skiftende vejr. 

Havestolene fås i 7 forskellige farver: Lys latte-farve, lyserød orchid-farve, grøn jade-farve og mørkegrå Onyx-farve fås med gråt stel, mens off-white, lyseblå og nude/orange ocre-farverne fås med hvidt stel. 

Cocoon havebordet fås i to farver - en lys cement-grå og en mørkegrå antracit-grå farve. Bordene er lavet af stål og en lamineret metalbordplade, så du er sikret den gode holdbarhed, som kendetegner de flotte Lafuma møbler. 

Batyline® Hedona
Batyline® Hedona er den perfekte kombination mellem teknik, komfort og ikke mindst stil. Med den innovative 3-lags-polstring giver Hedona-hynden maksimal komfort, mens designet samtidig er super moderne. Hedona er let at vedligeholde, er resistent overfor vand samt UV-stråler, hvilket gør at farven ikke falmer. Materialet som er brugt holder formen og kan derfor holde til lidt af hvert.
Hedona® findes kun til Lafuma Privilége, som dermed også er den lækreste serie på alle parametre.

Om Lafuma Mobilier
Lafuma er typisk "Made in France". En super kvalitet kombineret med det eksklusive og enkele design. For Lafuma er komforten i deres møbler det absolut vigtigste. Når du først har siddet i en Lafuma havestol, ved du hvad ægte ergonomi og bekvemmelighed betyder. I over 60 år har Lafuma produceret og udviklet havemøbler i den franske by Anneyron (Drôme). 

Udstilling i Herning
Besøg vores store Lafuma udstilling i Herning. Her kan du prøve møblerne, se farveudvalg og få en snak med vores eksperter. Ring gerne til butikken, hvis der er særlige modeller, som du er interesseret i - så kan vi fortælle hvilke varer og farver der pt. er i udstillingen.

Specifikationer:
Materiale, stole: Titanium og HEDONA Batyline® Betræk
Materiale, bord: Stål og lamineret metalbordplade
Mål, stole: Højde: 103 cm, Bredde: 84 cm Dybde: 74 cm
Mål, bord: Højde: 33 cm, Bredde: 96 cm, Længde: 102 cm

Write Your Own Review
Du anmelder:Lafuma Cocoon 2 stole + bord
Din anmeldelse
Kontakt os om dette produkt
Spørgsmål om:Lafuma Cocoon 2 stole + bord

Populære Havemøbler

  1. Lafuma 4 stole + Bord
    9.750,00 DKK
  2. Lafuma Cocoon 2 stole + bord
    10.420,00 DKK
  3. Lafuma Transalounge 2 stole + bord
    6.380,00 DKK
Viser butikker tættest på