Lafuma Cocoon 2 stole + 2 Footrest

Lækkert LAFUMA havesæt bestående af 2 Cocoon loungestole og 2 tilhørende fodstøtter fra luksus-serien i valgfri farver. Noter den ønskede farve herunder.

9.080,00 DKK
5 - 14 hverdage
Varenr
LFM2842-LFM2970-2

Lafuma Cocoon havesæt: 2 Cocoon stole og 2 fodstøtter - i valgfri farve

Nyd sommeren og de lune aftener i et lækkert og holdbart kvalitets-havesæt fra Lafuma. Stilet, behageligt og højeste kvalitet til det skiftende, danske vejr.

Cocoon havemøblerne er en eksklusiv serie fra franske Lauma. Sættet her indeholder to Cocoon loungestole og to Cocoon fodstøtter. Stellet er lavet i kraftigt 2,5 mm galvaniseret titanium, der holder til at stå ude i alt slags vejr. Cocoon stolenes og fodstøtternes betræk og puder er lavet i Lafumas patenterede HEDONA Batyline® materiale, som tåler UV-stråling, frost og kraftig varme. Du får her et havesæt, som kan stå ude hele året uden at tage skade - også i det danske, skiftende vejr. 

Havestolene og de tilhørende fodstøtter fås i 7 forskellige farver: Lys latte-farve, lyserød orchid-farve, grøn jade-farve og mørkegrå Onyx-farve fås med gråt stel, mens off-white, lyseblå og nude/orange ocre-farverne fås med hvidt stel. 

Batyline® Hedona
Batyline® Hedona er den perfekte kombination mellem teknik, komfort og ikke mindst stil. Med den innovative 3-lags-polstring giver Hedona-hynden maksimal komfort, mens designet samtidig er super moderne. Hedona er let at vedligeholde, er resistent overfor vand samt UV-stråler, hvilket gør at farven ikke falmer. Materialet som er brugt holder formen og kan derfor holde til lidt af hvert.
Hedona® findes kun til Lafuma Privilége, som dermed også er den lækreste serie på alle parametre.

Om Lafuma Mobilier
Lafuma er typisk "Made in France". En super kvalitet kombineret med det eksklusive og enkele design. For Lafuma er komforten i deres møbler det absolut vigtigste. Når du først har siddet i en Lafuma havestol, ved du hvad ægte ergonomi og bekvemmelighed betyder. I over 60 år har Lafuma produceret og udviklet havemøbler i den franske by Anneyron (Drôme). 

Udstilling i Herning
Besøg vores store Lafuma udstilling i Herning. Her kan du prøve møblerne, se farveudvalg og få en snak med vores eksperter. Ring gerne til butikken, hvis der er særlige modeller, som du er interesseret i - så kan vi fortælle hvilke varer og farver der pt. er i udstillingen.

Specifikationer:
Materiale, stole: Titanium og HEDONA Batyline® Betræk
Materiale, fodstøtter: Titanium og HEDONA Batyline® Betræk
Mål, stole: Højde: 103 cm, Bredde: 84 cm Dybde: 74 cm
Mål, fodstøtter: Højde: 41 cm, Bredde: 61 cm, Dybde: 49 cm

Write Your Own Review
Du anmelder:Lafuma Cocoon 2 stole + 2 Footrest
Din anmeldelse
Kontakt os om dette produkt
Spørgsmål om:Lafuma Cocoon 2 stole + 2 Footrest

Populære Havemøbler

  1. Lafuma 4 stole + Bord
    9.750,00 DKK
  2. Lafuma Cocoon 2 stole + bord
    10.420,00 DKK
  3. Lafuma Transalounge 2 stole + bord
    6.380,00 DKK
Viser butikker tættest på