Lafuma Bayanne Solseng Ocre

4.310,00 DKK
Levering: 1 - 5 hverdage Forventet levering:
Varenr
LFM2966-9272

Lafuma Bayanne Hedona solseng i Ocre-farve

Træt af at slæbe rundt på hynder? 

Lafuma Bayanne solsengen er blandt markedets mest eksklusive. I mere end 60 år har franske Lafuma udviklet på deres møbler, som i dag består af de absolut bedste materialer. Bayanne solsengen er lavet i kraftig Titanium og med Lafumas patenterede Hedona Batyline® betræk. Du skal ikke tænke på at tage hynderne ind, da vandet nemt trænger igennem. Hynden kan dermed tåle alt slags vejr og bliver ikke misfarvet, da den er beskyttet mod UV stråling. 

Solsengen er ekstra lang, nemlig hele 199 cm og 77 cm i bredden. Ryggen kan lægges helt ned eller sættes i 3 opretstående niveauer. Du kan nemt køre solvognen rundt, da Lafuma solvognen er udstyret med to hjul samtidig med, at titaniumet gør den utrolig let. Kun 10,4 kg i total vægt inkl. hynden.

Batyline® Hedona
Batyline® Hedona er den perfekte kombination mellem teknik, komfort og ikke mindst stil. Med den innovative 3-lags-polstring giver Hedona-hynden maksimal komfort, mens designet samtidig er super moderne. Hedona er let at vedligeholde, er resistent overfor vand samt UV-stråler, hvilket gør at farven ikke falmer. Materialet som er brugt holder formen og kan derfor holde til lidt af hvert.
Hedona® findes kun til Lafuma Privilége, som dermed også er den lækreste serie på alle parametre.

Om Lafuma Mobilier
Lafuma er typisk "Made in France". En super kvalitet kombineret med det eksklusive og enkele design. For Lafuma er komforten i deres møbler det absolut vigtigste. Når du først har siddet i en Lafuma havestol, ved du hvad ægte ergonomi og bekvemmelighed betyder. I over 60 år har Lafuma produceret og udviklet havemøbler i den franske by Anneyron (Drôme). 

Udstilling i Herning
Besøg vores store Lafuma udstilling i Herning. Her kan du prøve møblerne, se farveudvalg og få en snak med vores eksperter. 

Specifikationer:
Materiale: Kaolin og Hedona Batyline® betræk 
Stelfarve: Kaolin (Hvid)
Farve: Ocre
Højde: 32 - 81 cm (justerbar)
Sædehøjde: 30 cm
Længde: 199 cm
Bredde: 77 cm
Vægt: 10,4 kg

Write Your Own Review
Du anmelder:Lafuma Bayanne Solseng Ocre
Din anmeldelse
Kontakt os om dette produkt
Spørgsmål om:Lafuma Bayanne Solseng Ocre

Populære Havemøbler

  1. Lafuma 4 stole + Bord
    9.750,00 DKK
  2. Lafuma Cocoon 2 stole + bord
    10.420,00 DKK
  3. Lafuma Transalounge 2 stole + bord
    6.380,00 DKK
Viser butikker tættest på