Lafuma Ancône Stol Onyx

Special pris 1.445,00 DKK Normalpris 1.935,00 DKK
5 - 14 hverdage Forventet levering:
Varenr
LFM2942-8917

Lafuma Ancône Stol Onyx

Ancône-serien af havestole fra franske Lafuma er af ypperste kvalitet og har en hel række af fordele. Havestolene er ergonomiske og yderst komfortable. Stolene er desuden meget praktiske, da du kan stable dem og dermed få en pæn og ryddelig opbevaring af dem.

Designet på Ancône havestolene er gennemtænkt ned til den mindste detaljer. Stolene har et stilrent og tidløst udtryk. Dertil giver de kurvede armlæn et enestående udtryk til designet, samtidig med at de giver god støtte. Armlænet gør det desuden muligt at hænge stolene op på dit havebord. Havestolene har også en ryglænsskinne, så du nemt kan håndtere og flytte rundt på stolene.

Betrækket er lavet i Lafumas patenterede HEDONA Batyline® materiale, som er modstandsdygtig overfor vand, varme, frost og UV-stråler. Altså en havestol, som kan stå ude hele året uden at tage skade. 

Batyline® Hedona
Batyline® Hedona er den perfekte kombination mellem teknik, komfort og ikke mindst stil. Med den innovative 3-lags-polstring giver Hedona-hynden maksimal komfort, mens designet samtidig er super moderne. Hedona er let at vedligeholde, er resistent overfor vand samt UV-stråler, hvilket gør at farven ikke falmer. Materialet som er brugt holder formen og kan derfor holde til lidt af hvert.
Hedona® findes kun til Lafuma Privilége, som dermed også er den lækreste serie på alle parametre.

Om Lafuma Mobilier
Lafuma er typisk "Made in France". En super kvalitet kombineret med det eksklusive og enkele design. For Lafuma er komforten i deres møbler det absolut vigtigste. Når du først har siddet i en Lafuma havestol, ved du hvad ægte ergonomi og bekvemmelighed betyder. I over 60 år har Lafuma produceret og udviklet havemøbler i den franske by Anneyron (Drôme). 

Specifikationer:
Materiale: Stærkt Titanium stel, Batyline® Hedona
Stel: Titane (lysgrå)
Farve: Onyx
Længde: 62 cm
Dybde: 55 cm
Højde: 86 cm
Sædehøjde: 49 cm
Vægt: 4,8 kg
5 års garanti

Write Your Own Review
Du anmelder:Lafuma Ancône Stol Onyx
Din anmeldelse
Kontakt os om dette produkt
Spørgsmål om:Lafuma Ancône Stol Onyx

Populære Havemøbler

  1. Lafuma Transalounge 2 stole + bord
    Special pris 5.095,00 DKK Normalpris 6.380,00 DKK
Viser butikker tættest på