Lafuma Ancône sæt m. 4 stole

Special pris 17.895,00 DKK Normalpris 22.390,00 DKK
5 - 14 hverdage Forventet levering:
Varenr
LFM2978-LFM2942-1

Lafuma Privilege havesæt: Ancône havebord med 4 Ancône stole i valgfri farve

Komplet havemøbel-sæt fra Lafuma Privilege i lækre luksusmaterialer.

Lafuma Privilege er nogle af de mest lækre havemøbler på markedet, både hvad angår komfort, materialer og finish. Dette lækre sæt består af Ancône havebordet i enten mørk eller lys model, og fire Ancône havestole i smart og behageligt design.

De behagelige Ancône stole kan stables, så de ikke fylder meget, når de ikke er i brug. Det stabile stel i titanium holder til det danske, skiftende vejr, ligesom de lækre puder er UV-bestandige og tørrer exceptionelt hurtigt pga. det patenterede Hedona-materiale, der er både behageligt og funktionelt.

Ancône havebordet er varme- og UV-bestandigt, og ekstremt modstandsdygtig over for slid og slag. Det smarte design gør desuden bordet nemt at samle og skille ad igen uden brug af værktøj- Bordbenene kan monteres nemt og bordpladen kan afmonteres, hvis nødvendigt. Bordet måler 220x108 cm og har god plads til 8 personer om bordet.

Farver på stolene
Øverst kan du selv vælge farve på stolene. Ancône stolene findes i enten den lyse latte-farve, mørk Onyx, lysegrøn Jade, lyseblå Céladon, lyserød Ocre og lys beige Argile. Du kan med fordel vælge stole med samme farve stel som bordet for et sammenhængende udtryk.

Om Lafuma Mobilier
Lafuma er typisk "Made in France". En super kvalitet kombineret med det eksklusive og enkele design. For Lafuma er komforten i deres møbler det absolut vigtigste. Når du først har siddet i en Lafuma havestol, ved du hvad ægte ergonomi og bekvemmelighed betyder. I over 60 år har Lafuma produceret og udviklet havemøbler i den franske by Anneyron (Drôme). 

Udstilling i Herning
Besøg vores store Lafuma udstilling i Herning. Her kan du prøve møblerne, se farveudvalg og få en snak med vores eksperter. Vores sortiment i butikken varierer, så kontakt os gerne inden dit besøg, så oplyser vi gerne hvilke farver og modeller, vi har hjemme.

Specifikationer:
Materiale, stole: Titaniumstel, Batyline® Hedona
Materiale, bord: Aluminiumstel og hårdlamineret bordplade
Bestandighed: Varme, kulde og UV-beskyttet. Hurtigt-tørrende materialer
Består af: 4 Ancône stole, 1 Ancône bord - i valgfri farve
Stolemål: Bredde: 62 cm, Dybde: 55 cm, Sædehøjde: 49 cm. Vægt: 4,8 kg.
Bordets mål: Længde: 220 cm, Bredde: 108 cm, Højde: 76 cm.

Write Your Own Review
Du anmelder:Lafuma Ancône sæt m. 4 stole
Din anmeldelse
Kontakt os om dette produkt
Spørgsmål om:Lafuma Ancône sæt m. 4 stole
Viser butikker tættest på