Keglen 250 LED Pendel Hvid

3.495,00 DKK
1 - 5 hverdage
Varenr
5714693358717

Keglen 250 LED Pendel Hvid                  

Louis Poulsen lancerer en spændende ny lampeserie i 2020 i samarbejde med BIG Ideas. Kegle-serien består af pendler i fire forskellige størrelser, herunder Ø175 mm, Ø250 mm, Ø400 mm og Ø650 mm. Lamperne udsender et særdeles godt lys, som varierer i spredningen alt efter størrelsen på lampen. Pendlerne har en kurvet glasindsats, som er tilpasset hver skærmstørrelse.

De kegleformede skærme sammen med det tilpassede glas sikrer et behageligt, blændfrit og nedadrettet lys. Lampernes særlige kegleform giver desuden flere forskellige indretningsmuligheder, hvor du eksempelvis kan vælge at kombinere flere pendler og dermed skabe et helt unikt udtryk i indretningen. Lamperne hænger også smukt alene, hvor de giver en mere intim og enkel belysning i boligen. Alle lamperne i Kegle-serien har en diskret åbning i toppen, som er ens på alle lampevarianterne i serien. Åbningen i Keglens top giver et blidt lys, der flyder opad og fremhæver strukturen på ledningen.

Keglen fra Louis Poulsen kommer i en sort og en hvid version i fire forskellige størrelser, som alle kommer med et energibesparende LED-lys.

Om Louis Poulsen

Louis Poulsen har samarbejdet med mange anerkendte designere gennem tiderne, heriblandt Poul Henningsen, Arne Jacobsen, Verner Panton og mangle flere. Deres nyeste samarbejde er med BIG Ideas og ligesom de andre designere har de også fokus på kvalitet, design og smukt lys. Dette kommer til udtryk i Kegle-serien, som har et stilrent design, samt et behageligt og blændfrit lys.

Om BIG Ideas

BIG Ideas blev stiftet af den danske arkitekt Bjarke Ingels i 2005. BIG Ideas er en tegnestue, som er anerkendt hele verden over for sine mange prisbelønnede bygninger. Jakob Lange står i spidsen for den teknologiske afdeling, der udvikler lamper og andre digitale produkter, som passer perfekt til de arkitektoniske bygninger af BIG Ideas. Keglen er et pragteksemplar på en lampe, hvor designet er gennemtænkt til at passe til en moderne bygning.

Specifikationer:
Materiale: Optrukket aluminium
Farve: Hvid   
Højde: 270 mm.
Diameter: 250 mm.
Vægt: 3,7 Kg.
Ledning: 3 m. hvid tekstilledning m/ wire
Lyskilde: Integreret LED 2700K 8W

Write Your Own Review
Du anmelder:Keglen 250 LED Pendel Hvid
Din anmeldelse
Kontakt os om dette produkt
Spørgsmål om:Keglen 250 LED Pendel Hvid

Nyheder fra Louis Poulsen

  1. PH 5 Monokrom Pendel Hvid
    5.795,00 DKK
  2. PH 5 Monokrom Pendel Sort
    5.795,00 DKK
  3. PH Septima Glaspendel
    64.995,00 DKK
Viser butikker tættest på