Jensen Skifer 200x100

OBS. Vores skiferborde kan kun afhentes i vores butik i Herning.

9.995,00 DKK
3 - 14 hverdage Forventet levering:
Varenr
11081

Jensen Outdor Bord

Jensen Outdoor bord med skifer 200 x 100 - Med 2 stk. 100x100 plader og midterstykke

Jensen Outdoor bordserien er en del af vores egenproduktion. Borderne er blevet designet og udviklet med en tanke om, at kvalitet og funktionalitet skal gå hånd i hånd. Stellet er lavet i fuldsvejset varmegalvaniseret stål uden samlinger. Bordet bliver først galvaniseret efter det er svejset, dermed undgår man de samlinger, som der kan opstå rust i.


Bordpladen er lavet af Coated skifer. Coated skifer er et stærkt materiale, som bliver støbt af skiferpulver og glasfiber. Det sikre at pladen kan ligge ude hele året uden at tage skade og miste farve. Skiferpladen og stellet kan både modstå meget kraftig frost, sol og salt fra havet.

Bordet, som vejer over 100 kg er udstyret med 4 hjul. Hjulene er lavet af stærk presset gummi på et galvaniseret stålstel, som er skruet op med en kraftig skrue i bordbenet. Lige som med bordstellet tåler hjulene alt slags vejr og kan køre på det meste teran.

På grund af hjulene, er bordet meget nemt at flytte. Derfor er bordet også speciel velegnet, hvis man har terrasse flere steder i haven. Jensen Outdoor bordet vedligeholdes ved en gang om året, at give det en omgang med vores skiferolie. Det sikre, at bordpladen bliver ved med at holde den flotte sorte farve.

Materiale: Varmegalvaniseret stål, Coated skifer
Bordpladens mål: 100x100 x 2 stk. plader
Højde: 74 cm
Tåler alt slags vejr – 100 % vedligeholdelsesfrit

Write Your Own Review
Du anmelder:Jensen Skifer 200x100
Din anmeldelse
Kontakt os om dette produkt
Spørgsmål om:Jensen Skifer 200x100

Populære Havemøbler

  1. Lafuma Transalounge 2 stole + bord
    Special pris 5.095,00 DKK Normalpris 6.380,00 DKK
Viser butikker tættest på