Jensen Skifer 100x100

OBS. Vores skiferborde kan kun afhentes i vores butik i Herning.

6.495,00 DKK
3 - 14 hverdage Forventet levering:
Varenr
11079

Jensen Outdoor Bord 100x100 cm

100 x 100 cm Jensen Outdoor bord med galvaniseret stålstel og skiferbordplade

Jensen Outdoor bordserien er en del af vores egenproduktion. Borderne er blevet designet og udviklet med en tanke om, at kvalitet og funktionalitet skal gå hånd i hånd. Stellet er lavet i fuldsvejset varmegalvaniseret stål uden samlinger. Bordet bliver først galvaniseret efter det er svejset, dermed undgår man de samlinger, som der kan opstå rust i.


Bordpladen er lavet af Coated skifer. Coated skifer er et stærkt materiale, som bliver støbt af skiferpulver og glasfiber. Det sikre at pladen kan ligge ude hele året uden at tage skade og miste farve. Skiferpladen og stellet kan både modstå meget kraftig frost, sol og salt fra havet.

Bordet, som vejer næsten 100 kg er udstyret med 4 hjul. Hjulene er lavet af stærk presset gummi på et galvaniseret stålstel, som er skruet op med en kraftig skrue i bordbenet. Lige som med bordstellet tåler hjulene alt slags vejr og kan køre på det meste teran.

På grund af hjulene, er bordet meget nemt at flytte. Derfor er bordet også speciel velegnet, hvis man har terrasse flere steder i haven. Jensen Outdoor bordet vedligeholdes ved en gang om året, at give det en omgang med vores skiferolie. Det sikre, at bordpladen bliver ved med at holde den flotte sorte farve.

Materiale: Varmegalvaniseret stål, Coated skifer
Bordpladens mål: 100 x 100 cm
Højde: 74 cm
Tåler alt slags vejr – 100 % vedligeholdelsesfrit

Write Your Own Review
Du anmelder:Jensen Skifer 100x100
Din anmeldelse
Kontakt os om dette produkt
Spørgsmål om:Jensen Skifer 100x100
Viser butikker tættest på