Indsatspejs Rais Q-BIC

26.300,00 DKK
1 - 10 hverdage Forventet levering:
Varenr
1234235

Rais Q-Tee 2 C Gaspejs 

Eksklusiv gaspejs fra Rais med kurvet dør og afrundede hjørner.

C for curves. Den nye Rais Q-Tee 2 C er en elegant, kurvet gaspejs, som skaber blikfang. Rais Q-Tee 2 C er til dig, der ønsker en mindre gaspejs der, med sine afrundede hjørner, fremstår super elegant. Q-Tee er kompakt og kurvet i sit design, hvilket passer super godt ind i den moderne bolig. 

Denne model er fremstillet i sortmalet stål med én frontrude. Der er mulighed for at vælge selvsamme gaspejs med en sort coated glasdør i stedet, som er lidt mere blank i sit udtryk. Ønsker du en anden farve end den klassiske sorte, fås Q-Tee 2 C helt eksklusivt i en flot platin. Skal din Rais Q-Tee Gaspejs mere op i højden, har du rig mulighed for dette. Vælg mellem klassiske stålben i 2 forskellige højder eller sokkel, hvor du eksempelvis kan opbevare brænde.

Trådløs styring er nu blevet lidt smartere
Der medfølger fjernbetjening til gaspejsen, som lader dig tænde/slukke og justere flammens intensitet fuldstændig trådløst. Du kan manuelt trykke på fjernbetjeningen, når du ønsker at fyre op, men kan desuden indstille gaspejsen til selv at starte op, så der er varmt, når du står op om morgenen eller kommer hjem fra arbejde. Ovnen styrer selv luftniveauet i brændkammeret. Dermed slipper du for at skulle røre en finger, men kan blot nyde flammerne.

Rais Q-Tee 2 C er en ultramoderne gaspejs og derfor er den nyeste teknologi naturligvis benyttet. Dette betyder at du, som tillæg, kan vælge den med indbygget WIFI-modul. Modulet giver dig mulighed for at justere gaspejsen direkte fra din Smartphone. Det kræver blot tilslutning via Bluetooth. 

Hvorfor vælge en gaspejs?
Brændeovn, biopejs eller gaspejs? Det kan være svært at finde den perfekte løsning. Fordelen ved en gaspejs er, at du her får autentisk pejsehygge, som man kender fra en klassisk brændeovn. Du er sikret god og korrekt forbrænding, mens du slipper for sod, røg og aske. 

Vær opmærksom på
Installationen af en gaspejs må udelukkende foretages af en autoriseret vvs-installatør med gascertifikat. Det gælder både gaspejsen og aftrækket samt gasforsyningen. 

Det er vigigt at du oplyser os om, hvilken gastilslutning du ønsker. Vælg mellem naturgas, flaskegas eller bygas. Notér det venligst når du fuldfører ordren eller kontakt os hvis du har spørgsmål.

Mål (B-D-H)
Brændeovnens ydre mål 426 - 418 - 850 mm
Brændkammerets indre mål 288 - 288 - 500 mm
Indbygnings mål 417 - 425 - 858 mm
Rammens ydre mål 446 - 896 mm
Røgafgang (diameter) Ø 150 mm
Afstand fra center til toppladens bagkant 218 mm
EFFEKT
Nominel effekt  
Effekt (min-max) 2- 6 kwh
Opvarmer (v/20 gr.) 40- 90 m2
Virkningsgrad 75%
Partikler 3,4g/kg
AFSTAND TIL BRÆNDBART MATERIALE
Til væg ved siden 200 mm
Til væg ved bagsiden 100 mm
AFSTAND TIL IKKE BRÆNDBART MATERIALE
Til ikke brandbar væg og ved sider og bagside anbefales 50 mm
VÆGT
Vægt 140 kg
SPECIFIKATIONER
  Option Standard
Stållåge med Glas - X
Røgafgang: Topafgang - X
Luftafkølet håndtag - X
Air-System X -
Frontramme i specialmål X -
Write Your Own Review
Du anmelder:Indsatspejs Rais Q-BIC
Din anmeldelse
Kontakt os om dette produkt
Spørgsmål om:Indsatspejs Rais Q-BIC
Viser butikker tættest på