Eva Solo Stempelkande

899,00 DKK
1 - 5 hverdage Forventet levering:
Varenr
5706631182249

Eva Solo Nordic Kitchen Stempelkande med termo i rustfrit stål

Eva Solo Nordic Kitchen termokande i rustfrit stål er en stilfuld og funktionel termokande, som virkelig formår at holde på varmen. Termokanden i børstet rustfrit stål fra Nordic Kitchen-serien har en 3-lags vakuumstålindsats, som holder enten kaffen eller teen varm i længere tid end termokander uden vakuumsindsats. Termokanden er derudover ekstra robust og slagfast. Det flotte eg-håndtag med afrundede kanter giver et godt greb ved servering, og hældetuden i rustfrit stål gør den 100 % drypfri.

Sådan gør du: Hæld malede kaffebønner direkte i kanden og tilsæt kogende vand. Rør rundt og placer stemplet i kanden. Lad kaffen trække i cirka fire minutter, og pres herefter stemplet i bund. Kaffen er nu klar.

Stemplet tåler maskinopvask, mens kanden skal vaskes i hånden på grund af egetræshåndtaget.

Inspirationen til designet er hentet fra nordiske designtraditioner, hvor formsproget er minimalistisk og stilrent, hvilket passer perfekt ind i det nordiske køkken. Designet er skabt til, at de sagtens kan tåle af stå fremme i køkkenet såvel som på bordet. Det rustikke look står flot med et hvidt tallerkensæt eller nogle flotte skåle. Nordic kitchen-serien byder på tre kander i børstet rustfrit stål - stempelkande, elkedel og termokande, så du kan lave friskbrygget kaffe og servere te på en stilfuld måde hver gang. 

Specifikationer:
Materiale: Rustfrit stål, eg
Volume: 1,0 L. (svarer til 8 kopper)

Write Your Own Review
Du anmelder:Eva Solo Stempelkande
Din anmeldelse
Kontakt os om dette produkt
Spørgsmål om:Eva Solo Stempelkande

Populære Eva Solo produkter

 1. Eva Solo - Foderkugle mini
  279,95 DKK
 2. Eva Solo - Regnmåler
  Special pris 499,00 DKK Normalpris 699,00 DKK
 3. Eva Solo Nordic Kitchen 1,5L
  999,00 DKK
 4. Eva Solo FireGlobe
  2.999,00 DKK
Viser butikker tættest på