Eva Solo Nordic Kitchen 28cm, Stegepande

799,00 DKK
1 - 7 hverdage Forventet levering:
Varenr
5706631183116

Eva Solo Nordic Kitchen Stegepande 28 cm

Denne stegepande fra Eva Solo er en del af Nordic Kitchen-kogegrejserie i rustfrit stål, som er skabt med design og funktion i højsædet. Du får derfor en pande, som ganske enkelt er ideel til hverdagskøkkenet såvel som til servering på middagsbordet. Grundtanken bag serien har ladet det funktionelle smelte sammen med det æstetiske. Materialet er i den højeste kvalitet med både stor slidstyrke og lang holdbarhed, mens pandens egetræsgreb bringer det nordiske udtryk i spil, hvilket giver gryden et flot design.

Eva Solo Nordic Kitchen stegepande måler 28 cm., og indeholder de absolut bedste egenskaber for en stegepande til hverdagskøkkenet – nemlig stor stegeflade og god belægning. Stegepanden har indvendigt PFOA- og PFOS-fri 4-lags slip-let belægning, hvilket betyder, at du kan spare på fedtstoffet, når du steger. Stegepandens design er simpelt og elegant, og dens form gør, at du får en ekstra stor stegeflade.

Stegepanden tåler ikke maskinopvask. Derudover kan den anvendes på alle varmekilder, inklusive induktion, dog ikke hvis det gælder ovn og grill. Stegepanden fås også med en diameter på 24 cm.

Specifikationer:
Materiale: Rustfrit stål, Eg – Slip-let belægning, PFOA- og PFOS-fri.
Diameter: 28 cm.

Write Your Own Review
Du anmelder:Eva Solo Nordic Kitchen 28cm, Stegepande
Din anmeldelse
Kontakt os om dette produkt
Spørgsmål om:Eva Solo Nordic Kitchen 28cm, Stegepande

Populære Eva Solo produkter

 1. Eva Solo - Foderkugle mini
  279,95 DKK
 2. Eva Solo - Regnmåler
  Special pris 499,00 DKK Normalpris 699,00 DKK
 3. Eva Solo Nordic Kitchen 1,5L
  999,00 DKK
 4. Eva Solo FireGlobe
  2.499,00 DKK
Viser butikker tættest på