Eva Solo Kasserolle 2 L.

699,95 DKK
1 - 7 hverdage Forventet levering:
Varenr
5706631183017

Eva Solo Nordic Kitchen Kasserolle 2 L.

Denne kasserolle fra Eva Solo er en del af Nordic Kitchen-kogegrejserie i rustfrit stål, som er skabt med design og funktion i højsædet. Du får derfor en kasserolle, som ganske enkelt er ideel til hverdagskøkkenet såvel som til servering på middagsbordet. Grundtanken bag serien har ladet det funktionelle smelte sammen med det æstetiske. Materialet er i den højeste kvalitet med både stor slidstyrke og lang holdbarhed, mens kasserollens egetræsgreb bringer det nordiske udtryk i spil, hvilket giver gryden et flot design.

Eva Solo Nordic Kitchen kasserollen er let at arbejde med, uanset om du skal blanchere grøntsager, røre en sauce eller koge æg. Kasserollen har en stor slidstyrke, og egetræshåndtaget giver et godt greb. Denne Eva Solo kasserolle kan anvendes på alle varmekilder, inklusive induktion, dog ikke ovn og grill. Der medfølger et låg, og både den og selve kasserollen er let at rengøre.

Nordic Kitchen-kogegrejsseriens flotte design passer perfekt ind i det moderne hjem, og denne gryde i rustfrit stål kan sagtens mikses med de sorte gryder fra Nordic Kitchen-serien.

Specifikationer:
Materiale: Rustfrit stål, Eg
Volume: 2 L.
Diameter: 16 cm.

16 cm.

Write Your Own Review
Du anmelder:Eva Solo Kasserolle 2 L.
Din anmeldelse
Kontakt os om dette produkt
Spørgsmål om:Eva Solo Kasserolle 2 L.

Populære Eva Solo produkter

 1. Eva Solo - Foderkugle mini
  279,95 DKK
 2. Eva Solo - Regnmåler
  Special pris 499,00 DKK Normalpris 699,00 DKK
 3. Eva Solo Nordic Kitchen 1,5L
  999,00 DKK
 4. Eva Solo FireGlobe
  2.499,00 DKK
Viser butikker tættest på