Enigma 825 pendel, sort

18.795,00 DKK
2 - 7 hverdage Forventet levering:
Varenr
5703411933121

Louis Poulsen Sort Enigma 825 Pendel med LED

Enigma 825 pendlen i sort er designet af den japanske designer Shoichi Uchiyama som del af den populære Enigma-serie fra 2003. Uchiyama præsenterede Louis Poulsen for en designidé bestående af en pandel med svævende skærme i ultratynde wirer, som giver et transparent og let udtryk. Idéen passede godt ind i Louis Poulsens produktfilosofi og designvisioner og var en spændende nyfortolkning af flerskærmsystemet. Med den anderledes og innovative tilgang til flerskærmssystemet har japanske Shoichi Uchiyama skabt en moderne lampe, som skaber et behageligt, blændfrit lys - en selvfølge for alle Louis Poulsen pendlerne.

Enigma 825 pendlen udfordrer nærmest tyngdekraften, når man iagttager den smukke pendel på afstand. De syv mørke skærme svæver tilsyneladende helt frit under lyskilden som kaster et behageligt nedadrettet lys på de blanke flader. Går du tættere på lampen, opdager du de diskrete wires, som holder lampens skærme i perfekt position. Ordet Enigma betyder "gåde" og med designet har Shoichi Uchiyama netop formået at skabe en pendel som lever op til Louis Poulsens vision om en funktionel belysning med blændfrit lys, men i et fascinerende anderledes og nytænkende design. I Enigma pendlen præsenteres japansk yndefuldhed kombineret med skandinavisk enkelhed.

Enigma 825 pendlen i sort er en storebror til bl.a. Enigma 425 Pendlen. Det er en lampe, der passer fantastisk til den moderne indretning, da den giver et funktionelt og behageligt nedadrettet lys, og samtidig skaber et diffust lys omkring lampens skærme i de på én gang simplistiske og komplekse design. Lampen hænger flot enkeltvis, men i større rum kan man desuden have flere hængende i smukke rækker, mens de kan hænges flere sammen i et dynamisk udtryk i trappeopgange.

Enigma 825 pendlen i sort med LED

Den sorte Enigma 825 penden fra Louis Poulsen kommer med indbygget 57W LED med en lumen på 5883. LED-lyskilden har en kelvin på 3000 og giver derfor et flot, hvidt lys med en optimal farvegengivelse.

Historien om den japanske designer Shoichi Uchiyama
Shoichi Uchiyama (1947). Uddannet på YMCY, Institute of Design i Tokyo. Indehaver af firmaet Shoichi Uchiyama Design Office (1977) med speciale i lysdesign. Shoichi Uchiyama har vundet flere priser, blandt andet den tyske IF Design Award og den japanske Good Design Award.

Specifikationer
Design: Shoichi Uchiyama. 
Materiale: Skærme i matlakeret akryl, kegle i vådmalet aluminium, wires i rustfri stål. 
Farve: Sort
Diameter: 82,5 cm.
Højde: 155 cm.
Ledningslængde: 4m 
Vægt: Maks. 10 kg 
Lyskilde: indbygget LED-lyskilde: 57W
Kelvin: 3000 Kelvin
Lumen: 3401
IP-klasse: IP20

Write Your Own Review
Du anmelder:Enigma 825 pendel, sort
Din anmeldelse
Kontakt os om dette produkt
Spørgsmål om:Enigma 825 pendel, sort
Viser butikker tættest på