Diablo T1166 Pendel, Sort

Special pris 2.494,00 DKK Normalpris 3.599,00 DKK
1 - 5 hverdage Forventet levering:
Varenr
7391534103231

Belid Diablo T1166 pendel - Sort

Belids absolut mest kendte lampeserie er Diablo og med sit karakteristiske og innovative design, bidrager den til lækker belysning. Lampen kombinerer det moderne med det klassiske på bedste vis, hvilket også gør den relevant i moderne indretning. 

Diablo-pendlen fra Belid er en futuristisk og sjov pendel i stilfuldt design. Her ses den største model i serien, som måler 50 cm i diameter. Den fås i flere forskellige farver og er designet til at udbrede et omfattende lys i rummet og er helt blændfri. Den ydre, omsluttende form, åbner op for en detaljeret og spændende kerne, som giver en oplevelse af nysgerrighed. Hæng lampen over spisebordet eller sofabordet og få glæde af behagelig spredning af lys, som ikke blænder. 

De indre oplyste dele, skaber et interessant spil af lys, der springer øjnene som en juvel. Lampen er fuldt dæmpbar med ekstern lysdæmper. Den er designet af Joakim Fihn.

Tilvælg en tretrins-pære, hvis du ønsker et dæmpbart lys fra lampen. Med en tretrins-pære er det nemlig muligt at dæmpe lyset i tre niveauer blot ved at trykke på afbryderen - for hvert klik ændres lysstyrken - og du får derfor et dæmpbart lys helt uden at skulle montere en lysdæmper på din stikkontakt.

Specifikationer:
Materiale: Metal
Farve: Sort
Diameter: 50 cm
Højde: 20 cm
Lyskilde: Inklusiv E27 LED 75W
Ledningslængde: 2,8 m. stofledning

Write Your Own Review
Du anmelder:Diablo T1166 Pendel, Sort
Din anmeldelse
Kontakt os om dette produkt
Spørgsmål om:Diablo T1166 Pendel, Sort
Viser butikker tættest på