Indbygningspots, påbygningsspots og lysskinner

Nedenfor finder du et stort sortiment af funktionelle spots i alle afskygninger til flere typer boliger.

Der findes i dag rigtig mange indbygningsspot og påbygningsspot, samt de populære strømskinner fra bl.a. Halo Design. Spotlamper er ideelle til gangarealer, entreer og badeværelser, hvor der ofte kræves et godt og funktionelt lys. Vi har sat os for at præsentere et mindre udvalg af spots og skinner, men i absolut topkvalitet. Alle vores spots er enten med LED eller med mulighed for at montere det.

Priserne her på vores hjemmeside er for 1 stk. Ønsker du et tilbud på flere spots eller strømskinner pga. nybyggeri eller lignende, er du meget velkommen til at Kontakte os.

køb spot til indbygning og påbygning samt strømskinner online - stort udvalg, gratis fragt
Faldende orden

Varer 101-125 af 267

Side
pr. side
  1. Light Point Ghost+ 1 Rose Gold
    Normalpris 3.895,00 kr. Special pris 2.843,00 kr.
  2. Light Point Raw 1 Titanium - DEMO
    Normalpris 2.095,00 kr. Special pris 1.275,00 kr.
  3. Light-Point Cosmo C2 - Hvid
    Normalpris 4.295,00 kr. Special pris 3.178,00 kr.
  4. Light-Point Cosmo C2 - Rose Gold
    Normalpris 4.495,00 kr. Special pris 3.326,00 kr.
  5. Light-Point Cosmo C2 - Sort
    Normalpris 4.495,00 kr. Special pris 3.281,00 kr.
  6. Light-Point Cosmo C2 - Titanium
    Normalpris 4.495,00 kr. Special pris 3.295,00 kr.
  7. Light-Point Curve II Ø90 - Hvid
    Normalpris 1.395,00 kr. Special pris 944,00 kr.
  8. Light-Point Curve II Ø90 - Rose Gold
    Normalpris 1.495,00 kr. Special pris 1.040,00 kr.
Faldende orden

Varer 101-125 af 267

Side
pr. side
Occhio Piu spot belysning til kontor. Lækker inddirekte belysning skaber en behagelig belysning til kontoret. Occhio Piu spot belysning til kontor. Lækker inddirekte belysning skaber en behagelig belysning til kontoret.

6 gode grunde til at vælge spotbelysning

  1. Målrettet Belysning: Spotbelysning giver mulighed for præcis og målrettet belysning af specifikke områder eller genstande, hvilket er ideelt til at fremhæve kunstværker, dekorative elementer eller arbejdsområder.
  2. Skaber Atmosfære: Ved at fokusere lyset på bestemte områder kan spotbelysning bidrage til at skabe forskellige atmosfærer i rummet, fra hyggelige og intime omgivelser til mere funktionelle og arbejdsvenlige områder.
  3. Dekorativt Element: Spotlamper kan fungere som dekorative elementer i sig selv. Der er et bredt udvalg af designs og stilarter tilgængelige, der kan tilføje en æstetisk dimension til indretningen.
  4. Energieffektivitet med LED: Ved at vælge LED-spotbelysning opnår man ikke kun målrettet belysning, men også en energieffektiv løsning. LED-spots bruger mindre energi og har en længere levetid sammenlignet med traditionelle lyskilder.
  5. Fleksibilitet i Design: Spotbelysning kommer i forskellige former og størrelser, og mange modeller har justerbare hoveder eller arme, hvilket giver en høj grad af fleksibilitet i designet og retningen af lyset.
  6. Lokal Kontrol og Zoning: Ved at installere spotbelysning kan du opnå lokal kontrol og zoning af lys i rummet. Dette gør det muligt at tilpasse belysningen efter behov og skabe forskellige lysmiljøer i forskellige områder af rummet.
  7.  

Samlet set giver spotbelysning en alsidig og effektiv måde at opfylde både funktionelle og æstetiske belysningsbehov i hjemmet. Valget af spotbelysning afhænger af individuelle præferencer, indretningsstil og specifikke anvendelsesområder. Næsten alle spots kan købes med dæmpbar led-lys. 

LED Spots 

LED Spots lamper kommer i mange varianter herunder indbygningsspots og påbygningsspot. LED Spots giver et fleksibelt lys, da de har en fleksibel lyskilde, der ofte kan drejes eller vinkles. Spots giver ikke punkt belysning, men en rar jævn belysning til dit hjem. Nogle spots kommer med en fatning, hvor man kan sætte en pære i, andre med integreret LED-lyskilde.

LED Indbygningsspots

Indbygningsspot skaber ofte et godt lys, men bestemt også et jævn lys. De kan bruges i alle rum, men det kræver, der er plads i loftet, da de monteres direkte op i. Det kræver ofte en elektriker med lidt forstand på installation i henhold til brandbare materialer / isolering.  

  • Ideel udendørs belysning med udendørs LED spots.

  • Lavt energiforbrug med effektive LED lyskilde. 

  • Forskellige typer indbygningsspots til tilpasning.

  • Kraftig belysning med enkelt udtryk, fylder intet og dermed en diskret løsning.

Påbygningsspot 

Modsat indbygningsspots er påbygningsspot lige til at installere, da de sættes udenpå loftet. Lamperne bruges overalt, da spots giver en fantastisk belysning. 

  • Kan monteres alle steder

  • Nemme at dreje / vinkle lyset derhen man ønsker

  • Flot i indretningen 

Light Point Focus 2 spot. Nem at montere, hvorend du mangler lys. Light Point Focus 2 spot. Nem at montere, hvorend du mangler lys.
Occhio Piu sort spot. Hvem har brug for lys under køkkenskabe, når man kan få Occhio Piu i loftet til at lyse hele køkkenet op.Occhio Piu sort spot. Hvem har brug for lys under køkkenskabe, når man kan få Occhio Piu i loftet til at lyse hele køkkenet op.

Led pærer vs. halogenpærer

Led lyskilde repræsenterer det ideelle valg for moderne belysning med deres avancerede teknologi og alsidige anvendelsesmuligheder. Som en effektiv led lyskilde tilbyder LED-pæren forskellige typer spots, der sikrer god belysning i ethvert rum. Deres evne til at fungere som flere lyskilder gør dem alsidige og velegnede til mange formål, fra indendørs brug til udendørs landskabsbelysning.

Et markant træk ved LED-pæren er deres lavt energiforbrug, hvilket ikke kun resulterer i økonomiske besparelser, men også fremmer bæredygtighed. Deres høje RA-værdi sikrer nøjagtig farvegengivelse, ideel til steder, hvor farvegenkendelse er afgørende, som i butikker eller kunststudier.

LED-pærer tjener mange forskellige formål og er velegnede til forskellige indstillinger. De kan fungere som erstatning for traditionelle halogenpærer, og deres længere levetid reducerer behovet for hyppig udskiftning. Installationen er enkel med standardfatninger og minimal strømkrav.

For yderligere tilpasning kan LED-pærer integreres med lysdæmpere, hvilket giver brugerne mulighed for at justere lysstyrken og skabe forskellige atmosfærer. Alt i alt er LED-pærer den perfekte løsning, der kombinerer effektivitet, alsidighed og miljøvenlighed og passer perfekt til moderne belysningsbehov.

LED har som de fleste ved lang levetid, og de fleste har da også skiftet deres belysning ud derhjemme i stuerne. LED bruger som bekendt væsentlig mindre strøm, og den gengse LED lyskilde har nu ikke længere et blå eller hvidt lys, men mere varmt hvidt lys. 

Hvor godt LED gengiver andre farver kaldes ra værdien. En suveræn ra-værdi har Occhios lamper, dvs. god farvegengivelse. Her sælger vi alt fra indbygningsspots, lamper til lofter, lamper til badeværelse, ja lamper til hele rummet. Occhios lyskvalitet er niveauer over Philips Hue. 


Designline 4 spot sort skinne fra Antidark, Monteres direkte udenpå loftet. Sorte spots på skinne. Designline 4 spot sort skinne fra Antidark, Monteres direkte udenpå loftet. Sorte spots på skinne.
Flos Skygarden indbygningspot. Der findes mange forskellige indbyningsspot, men ingen så smukke som skygarden fra FLOS. Montering i loft.Flos Skygarden indbygningspot. Der findes mange forskellige indbyningsspot, men ingen så smukke som skygarden fra FLOS. Montering i loft.
Occhio Piu lampe sidder på loftet og lyser ind mod væggen. Nem montering udenpå loftet. Selve overfladen fåes i mange farver. Bedste type led spot på markedet.Occhio Piu lampe sidder på loftet og lyser ind mod væggen. Nem montering udenpå loftet. Selve overfladen fåes i mange farver. Bedste type led spot på markedet.

Hvor bruger man oftest spot belysning i hjemmet i dag?

I dag anvendes spots i hjemmet på forskellige steder for at opnå målrettet belysning og skabe en bestemt atmosfære. Nogle af de mest almindelige steder, hvor spots bruges i hjemmet, inkluderer:

Køkkenet:

Spot bruges ofte i køkkenet over arbejdsområder som køkkenbordet, køkkenøen eller komfuret for at give målrettet lys til madlavning og forberedelse af måltider. LED spots har en lang levetid og gør sig derfor godt i et køkken, hvor man opholder sig meget.

Stuen:

I stuen kan spots bruges til at belyse kunstværker, boghylder eller specifikke områder i rummet for at skabe en behagelig atmosfære og fremhæve dekorationer. Vinkel dine downlight spots i loftet ind mod væggen, og du får det dejligste inddirekte lys. Brug gerne lysdæmper på dine spots i stuen, for at skabe den rigtige stemning.

Soveværelset:

Spot i soveværelset kan bruges som læselamper ved sengen eller til at belyse et specifikt område som et makeup-bord eller et klædeskab.

Badeværelset:

I badeværelser kan spots monteres over spejlet for at direkte lys til ansigtspleje og makeup. På badeværelset monteres spots også i brusenichen eller ved badekarret for at skabe et behageligt lysmiljø.

Gangarealer og entreområder:

Spots kan installeres langs gangarealer og i entreområder for at skabe en indbydende atmosfære og give tilstrækkelig belysning til at finde vej rundt i hjemmet.

Arbejdsværelset eller kontoret:

I arbejdsværelset eller hjemmekontoret bruges spots ofte over skriveborde eller arbejdsområder for at levere koncentreret og effektiv belysning. Andre bruger direkte skrivebordslamper til opgaven. 

Dekorative anvendelser:

Spots kan også bruges som dekorative elementer for at belyse kunstværker, planter eller andre indretningselementer og skabe en visuel interesse i rummet. Spots har et elegant udseende og passer næste ind i alle hjem.

Udendørsområder:

Udendørs led spot bruges til at belyse haveområder, indgangsveje, terrasser eller altaner for at skabe sikkerhed og forlænge opholdet udendørs om aftenen.



Viser butikker tættest på