Loftlamper

Vi forhandler et stort udvalg af loftlamper og spots. Lad dig inspirere af det store udvalg herunder.

Mange vælger at bruge loftlamper som den primære lyskilde i hjemmet. Tidligere valgte man at montere spots eller lysstofrør, både i private hjem og virksomheder. I dag er man gået mere over til "punktbelysning", hvor det ikke nødvendigvis er én lampe, som skal lyse hele rummet op, men i stedet en kombination af flere typer lamper. Dette gør det muligt at skabe en spændende indretning med lamper som en bærende del af boligens stil.

Tag os gerne med på råd, hvis du har svært ved at vurdere, om en bestemt type lampe giver det lys, som du ønsker og har behov for. Hvis du søger en loftlampe, som hænger ned fra loftet, kan du i stedet se vores udvalg af pendler i menuen ovenfor.

Kontakt os hvis du har brug for at tage os med på råd.

køb gulvlamper online - lamper og belysning fra de kendte mærker

Loftlamper

Faldende orden

Varer 101-125 af 592

Side
pr. side
  1. Cookie Væglampe/Loftlampe - Grøn
    Normalpris 1.499,00 kr. Special pris 1.124,00 kr.
  2. Cookie Væglampe/Loftlampe - Hvid
    Normalpris 1.499,00 kr. Special pris 1.270,00 kr.
  3. Designline Kit Bell 1 meter/ 3-Spots Sort
    Normalpris 1.100,00 kr. Special pris 795,00 kr.
  4. Designline Kit Bell 2 meter/ 4-Spots Sort
    Normalpris 1.550,00 kr. Special pris 1.395,00 kr.
  5. Designline Kit Tube 1 meter/ 3-Spots Sort
    Normalpris 1.100,00 kr. Special pris 770,00 kr.
  6. Designline Kit Tube 2 meter/ 3-Spots Hvid
    Normalpris 1.300,00 kr. Special pris 945,00 kr.
  7. Designline Kit Tube 2 meter/ 3-Spots Sort
    Normalpris 1.300,00 kr. Special pris 1.095,00 kr.
  8. Designline Kit Tube 2 meter/ 4-Spots Sort
    Normalpris 1.550,00 kr. Special pris 1.235,00 kr.
  9. Discoco Plafon
    7.050,00 kr.
  10. Droplet LED loftlampe
    24.180,00 kr.
  11. Drusa Loft/Væg Ø60 Gylden
    Normalpris 4.950,00 kr. Special pris 3.285,00 kr.
  12. Easy W100 Spot 9 W Børstet Messing
    Normalpris 1.405,00 kr. Special pris 980,00 kr.
  13. Easy W100 Spot 9 W Messing
    Normalpris 1.405,00 kr. Special pris 980,00 kr.
  14. Easy W100 Spot 9 W Rose Gold
    Normalpris 1.405,00 kr. Special pris 982,00 kr.
  15. Easy W100 Spot 9 W Titanium
    Normalpris 1.405,00 kr. Special pris 980,00 kr.
  16. Easy W100 Spot 9 W, Hvid
    1.155,00 kr.
  17. Easy W100 Spot 9 W, Sort
    1.155,00 kr.
  18. Easy W2100 Twin 18 W, Hvid
    Normalpris 1.939,00 kr. Special pris 1.250,00 kr.
  19. Easy W2100 Twin 18 W, Sort
    Normalpris 1.939,00 kr. Special pris 1.260,00 kr.
  20. Easy W275 Twin 12 W, Sort
    Normalpris 1.835,00 kr. Special pris 1.190,00 kr.
  21. Easy W3100 Spot Hvid
    Normalpris 2.625,00 kr. Special pris 1.744,00 kr.
Faldende orden

Varer 101-125 af 592

Side
pr. side

Loftlamper i kendte designs

Loftlamper er for langt de fleste helt uundværlige i boligen. I mange hjem er loftlampen den primære lyskilde, hvad enten det er i stuen, i køkkenet eller på badeværelset. Med en designerloftlampe har du mulighed for at få en stilfuld og smuk lyskilde i hjemmet. Hos Jensen Company har vi en bred vifte af loftlamper i form af både spots, kuglelamper, lofthængte arkitektlamper og meget mere. Lad dig inspirere af det flotte udvalg.

Skab en spændende indretning med en designerloftlampe

For bare nogle år siden valgte mange danskere at montere mange spots eller lysstofrør i både hjemmet og i virksomheder. I dag er det dog anderledes, hvorfor mange i stedet vælger punktbelysning. Her er det ikke nødvendigvis en loftlampe, der skal oplyse hele rummet men i stedet en kombination af flere typer lamper, som gør det muligt at kombinere forskellige typer lamper og designs på flot vis. 

Muligheden for at kombinere flere forskellige lamper, gør det muligt at skabe en mere personlig og unik indretning, hvor loftlamperne kan blive en bærende del af boligens stil kombineret med andre typer lamper. Her kan du eksperimentere med at kombinere lofthængte arkitektlamper, kuglelamper eller eksempelvis langbordspendler, og i nogle hjem bliver store gulvlamper brugt som en slags loftlampe, hvor lyset kommer ovenfra og ned - som man ellers normalt kun kender det fra loftlamper. Dette er blandt andet tilfældet med flere at Occhios gulvlamper og den kendte Flos Arco gulvlampe. Du kan med fordel overveje, hvilke andre lamper du har i hjemmet, så loftlamperne passer til for eksempel dine væglamper og gulvlamper. Vær dog ikke bange for at lade din nye designerloftlampe skille sig lidt ud og løbe med opmærksomheden - der findes et hav af flotte lamper, der tager sig flot ud som en fascinerende lysinstallation i hjemmet. Se eksempelvis de flotte Tense loftlamper fra danske New Works, hvor design og funktionalitet følges smukt ad.

Hvis du er til et mere diskret udtryk, når det gælder loftbelysning, finder du naturligvis også mange klassiske spots til loftet i neutrale farver, såsom sort og hvid, i vores stores udvalg online og i butikken.  Vi er derfor helt sikre på, at du hos os, kan finde en designerloftlampe, der passer til lige præcis dit hjem og din stil.

 

Tense lampeserien fra New Works
Lampe Gras har et stort udvalg af fleksible lamper til loft, væg og bord

 

Find den rette loftlampe

Når du skal vælge din nye designerloftlampe, kan det være en god idé at overveje følgende:

  • Hvor skal loftlampen monteres?
  • Hvor meget lys, har du behov for at loftlampen giver? - skal lampen være primær lyskilde i rummet, eller mere en stemningsbelysning. Her vil styrke/lumen/maks-watt på lampen være en relevant faktor
  • Søger du en designerloftlampe med flot wow-effekt, eller er du udkig efter en mere diskret lyskilde?
  • Søger du en traditionel loftlampe eller er det en pendel, du vil have? (en pendel er en loftlampe, som hænger fra en ledning eller wire)
  • Hvilken type lys har du behov for; varmt eller koldt? - dette hænger ofte sammen med behovet for lys. Ønsker du et godt arbejdslys, vil en kelvin på 2700-3000 være passende, mens en stemningsbelysning kan ligge på 1500-2200.
  • Skal lampens lysstyrke kunne justeres? - enten med bagkantsdæmper på stikkontakten, en tretrinspære eller via app)
  • Skal loftlampen monteres direkte på udtag, eller skal der trækkes en ledning hen til lampen?

Designerloftlamper - hvad er mulighederne?

Når det kommer til loftlamper, er mulighederne mange. Du kan vælge en traditionel loftlampe, som er monteret direkte på loftet. En traditionel loftlampe er rigtig god til at give lys i hele rummet, og der vil sjældent være behov for anden belysning, udover eventuelle spotbelysninger for stemning. I så fald er den ekstra belysning mere for hyggens eller indretningens skyld frem for en nødvendighed. Loftspots placeret i rækker, klynger eller sæt i loftet har samme effekt - her gives et godt og funktionelt lys, som spredes godt ud i rummet. Dette er derfor et oplagt valg til badeværelseslamper og køkkenlamper, hvor flere loftspots kan kombineres med et enkelt, godt lys over badeværelsesspejlet og flotte væglamper, der giver stemning og atmosfære i rummet.

Udover de traditionelle loftlamper, kan du også vælge pendellamper. Pendellamper hænger ned fra loftet i enten en ledning, stang eller wire. Pendler oplyser i højere grad ét område af rummet fremfor hele rummet, men det afhænger dog en del af lampens design og hvor højt, pendlen hænges. Vælger du pendellamper over spisebordet, vil de lyse spisebordet rigtigt fint op mens større rum ikke nødvendigvis vil blive oplyst af pendlen. Mange foretrækker pendler over spisebordet, fordi det skaber en intim og hyggelig atmosfære. Hos Jensen Company finder du masser af eksempler på både designer loftlamper og pendellamper i minimalistiske, futuriske, arkitekttegnede og klassiske designs.

 


 

Lad os hjælpe dig med at finde din nye designer loftlampe

Hos Jensen Company er vores speciale lamper i alle afskygninger. Her finder du udover elegante loftlamper også eksklusive lampeserier fra Occhio, kendte klassikere fra Louis Poulsen, hyggelige bordlamper og gulvlamper, samt smukke pendler. Du finder et stort udvalg af både danske og udenlandske brands af høj kvalitet. Vi har mange års erfaring med at forhandle lamper, og vi står altid klar til at rådgive, hvis du har brug for vejledning. 

Du kan både handle online i vores webshop, og du er naturligvis også altid velkommen til at kigge forbi vores butik i Herning. Uanset hvor du handler, vil du altid få en professionel, tryg og personlig betjening, når du er i kontakt med os.

Hos Jensen Company får du

√ Engageret vejledning fra erfarent personale

√ Fri fagt på alle ordrer uanset beløb

Prismatch helt ned til kostprisen

 

Kontakt os gerne, hvis du ønsker et godt tilbud eller vejledning.

Viser butikker tættest på