Decoflame London, bio - Hvid

7.995,00 DKK
2 - 3 uger Forventet levering:
Varenr
78501

Decoflame London, bio - Hvid

Super flot bio-terrassevarmer i hvid fra danske Decoflame. Decoflame blev i 2008 grundlagt af Kjell Thomsen og er en af de førende producenter indenfor eksklusive biopejse. Den hvide London bio-terrassevarmer er ingen undtagelse, når det kommer til det eksklusive udtryk og har virkelig et elegant og fashionabelt design. På trods af højden på 1,3 meter, så er London praktisk og nem at flytte rundt med, du finder nemlig monterede hjul, skjult under bio-terrassevarmeren, så det elegante design ikke bliver brudt af synlige hjul i bunden. London terrassevarmeren bruger bioethanol som brændsel, og du kan nemt tilkøbe bioethanolet længere oppe. London har en kapacitet på 3,2 liter og giver en brændetid på op til 6 timer.  

Luksuriøs stemning fra Decoflame

Hvis du ønsker en fornem terrassevarmer, der pynter uderummet og samtidig giver god varme, så er den hvide London bio-terrassevarmer et rigtig godt valg. Det flotte glasparti i hærdet glas, sørger for at London ikke er tvunget til at stå i et hjørne, men kan med fordel placeres midt på terrassen, hvor den vil sprede varme hele vejen rundt, og der vil stadig være mulighed for at føre samtaler, uden at man føler sig gemt bag terrassevarmeren.

Den hvide London er designet og produceret på Decoflames fabrik i Nordjylland og er produceret helt uden svejsninger. Kanterne består derfor af samlingspunkter med afrundede hjørner, hvilket også er med til at du kan få en terrassevarmer med et stiligt design til en god pris.
 

Teknisk data


Effekt (kW/t):2,8
Kapacitet:3,2 liter
Ca. Brændtid:4-6 timer
Vægt:60 kg.
Designer:Decoflame
Materiale:Pulverlakeret rustfrit stål, hærdet glas
 Bemærk: Til udendørs brug

Mål


Højde:133 cm.
Bredde:42 cm.
Dybde:42 cm.
Datablad


Write Your Own Review
Du anmelder:Decoflame London, bio - Hvid
Din anmeldelse
Kontakt os om dette produkt
Spørgsmål om:Decoflame London, bio - Hvid
Viser butikker tættest på