WOLF-Garten Loopo S150

WOLF-Garten Loopo S150

Robomow RS615 PRO 2020

Robomow RS615 PRO 2020

Cub Cadet XR3 5000 Demomodel

Demomodel fra 2018

Maskinen har kørt meget lidt og er i stand 9 ud af 10.

Fremstår som nærmest ny.

Special Price 14.000,00 DKK Normalpris 21.995,00 DKK
1 - 3 hverdage
Varenr
4008423883466-1

Cub Cadet XR3 5000 Enduro Series 2018 - Demomodel

Med den kraftige Enduro serie har Cub Cadet skabt robuste kvalitetsrobotplæneklippere, som er designet til at yde effektivt og optimalt på alle slags græsplæner. Med dobbelt så mange watt, høj hastighed og to skæreblade, er XR3-modellerne hurtigere og kraftigere end XR2-modellerne. Ved alle seriens modeller medfølger kantwires og pløkker.

Det amerikanske mærke Cub Cadet har siden 1961 produceret kraftige havetraktorer og græsslåmaskiner, og deres teknologi bag robotplæneklipperne er derfor baseret på mange års erfaring med optimal pleje og vedligehold af græsplæner. I 2013 begyndte virksomheden at producere robotplæneklippere, og den kraftige teknologi fra deres havetraktorer er tilpasset de små robotter på bedste vis.

Om XR3 5000 2018

Den kraftfulde Cub Cadet XR3 5000 har et anbefalet klippeareal på op til 3.600 m2. Robottens klippehøjde kan indstilles fra 20 mm til 80 mm, og det kan på den måde tilpasses hvor højt du ønsker dit græs når plænen er nyslået og hvor ofte du ønsker, at robotten skal slå græsset.

XR3 5000 har en driftstid på 80 - 100 minutter, hvilket er den tid, den kan køre på en fuld opladning. Ladetiden ligger på 90 - 110 minutter, og robotten kører selv i sin ladestation, når den har brug for strøm. Klipningshastigheden ligger på omkring 180 m2/t, dette kan dog variere afhængigt af plænens form, hældninger og græssets længde. XR3-modellerne udmærker sig især med den hurtige klipningshastighed som er resultatet af to skæreblade og en kraftigere motor. Denne model har medfølgende skridsikre hjul og garage, pløkker og kantwires.

Når du skal vælge mellem to modeller fra serien Enduro kan du med fordel se på klippearealet, robottens driftstid og klipningshastighed, strømforbrug, samt batteriets ladetid. Har du spørgsmål omkring hvilken model, der kan passe til dit behov, er du velkommen til at kontakte os online eller i butikken.

Vil du gerne undgå at stå for monteringen af din nye XR3 5000 Robotplæneklipper? Læs mere om muligheder for montering her og få et godt tilbud.


Integreret regnsensor

XR3 5000 har en integreret regnsensor, som passer godt til de danske forhold, da man ikke undgår, at vejret til tider byder på overraskelser. Når regnsensoren opdager regn, stopper robotplæneklipperen automatisk sit arbejde og kører tilbage til sin ladestation, hvor den venter til regnen er forbi. Der medfølger en garage til XR3 5000, som monteres sammen med ladestationen, så robotten står i læ, når den er parkeret og lader op. Når regnen er forbi, fortsætter robotten sit arbejde hvor den slap, og du kan derfor roligt lade din Cub Cadet passe sine indstillede klippe-tidspunkter på trods af vejrets uforudsigelighed. XR3 5000 kommer desuden med skridsikre hjul, som er særligt gode til plæner i det danske fugtige vejr.


Power motor med SmartMow
  

Med deres erfaring i større havemaskiner og -traktorer er Cub Cadets teknologi helt i top når det gælder kraftige motorer som yder optimalt. I danske forhold er en kraftig motor en vigtig egenskab for robotplæneklippere, da regnfulde somre giver gode vækstforhold for græsplæner, og dette kan være en udfordring for mindre kraftfulde robotter. Motoren i XR3-modellerne har dobbelt så høj kapacitet som i XR2 og har desuden to skæreblade. Dette skaber en ekstra hurtig og effektiv klipning og et perfekt slutresultat.

Cub Cadets Smart Mow sikrer en effektiv og optimal plæneklipning fordi robotten udfører klipningen af kanter og vendinger i en glidende bevægelse i stedet for at stoppe op og vende rundt på stedet. Den bløde bue sikrer et flot slutresultat og du undgår kanter, som ikke bliver taget.


Tyverisikring med pinkode

Din Cub Cadet XR3 5000 robotplæneklipper er udstyret med pinkode som sikrer, at det kun er dig, der kan benytte robotten. På den måde kan du lade din robotplæneklipper stå i sin ladestation i haven uden at være bekymret for tyveri.


Styring via app og ny GPS-funktion.

En stor fordel ved XR Enduro serien er muligheden for styring via app. Dette øger brugervenligheden, da alt kan klares fra din mobiltelefon. Med appen kan du indstille robotplæneklipperens planlagte klippetidspunkter, starte den manuelt og deaktivere eller ændre faste klippetidspunkter. Robotten giver automatisk opdateringer i løbet af dens klipning, når mobilen er i nærheden af robotten, og det er muligt at fjernstyre robotten både i dens faste zoner, men også uden for zonerne.


Familievenlig

Når robotplæneklipperen kører i hverdagen, er sikkerheden det sidste, du skal spekulere på. Alle Cub Cadet XR Enduro Series robotplæneklippere er nemlig udstyret med en stop-funktionen, som slår til så snart robotten løftes eller væltes. Robotten er derfor helt sikker at lade køre uden opsyn på sine faste tidsindstillede klippe-tidspunkter.


Robust design

Når robotplæneklipperen arbejder i haven, kan den møde træer, vægge, gyngestativer og lignende på sin vej. Dette kræver at robotten er designet i et robust design og materialer, så den kan klare klipningen uden problemer. Alle XR Enduro seriens robotter er lavet i et robust design, så robotterne kan klare omgivelsernes udfordringer og desuden klare de danske forhold, som byder på mere regn, kolde efterårsdage og kraftige græsplæner.


Zoneopdeling af haven

Hver have er forskellig, og derfor skal din robotplæneklipper gerne kunne tilpasses din have, hvis der er specielle forhold og områder i haven. Måden du tilpasser din robotplæneklipper til din haves indretning er ved at bruge primærzone, sub-zoner og separate zoner. Grunden til opdeling af zoner kan være fordi du ønsker, at nogle områder klippes oftere eller mindre end primærzonen, eller fordi din have er opdelt i for- og baghave, eller af bede. XR Enduro seriens robotter kan tilpasses flere zoner, og denne model XR3 5000 har mulighed for en primærzone, fire sub-zoner og to separate zoner. Har du spørgsmål om zoneinddeling i din have, er du velkommen til at kontakte os.

 

Model og indhold 
ModelXR3 5000
Anbefalet Plænestørrelse      3600 m2
Maks Plænestørrelse*5.000 m2
Kabel indeholdt500 m.
Pløkker indeholdt550 stk.
Mål73,5 x 66 x 31 cm
Vægt   20,2 kg
SerieXR3 Enduro Series
  
Klipning 
Klippebredde56 cm
Klippehøjde20 - 80 mm
MotorDC Brushless
Hældning20 grader (36%)
  
Zoner 
Separate zoner3 (1 primær, 2 separate)
Sub-zoner4
  
Generelt 
Gennemsnitlig driftstid80 - 100 minutter
Batteri26V lithium (LiFePO4)
Opladningstid90 - 110 minutter
Strømforbrug, gennemsnitligt  34 kWh/måned
Støjniveau74 dB
TyverisikringJa, pinkode
RegnsensorJa
AppJa
GSM ModulJa
GPS ModulNej
DisplayLED
HjulKraftige
  
Motor og ydelse 
MotortypeDC Brushless
Klippestyrke400 watt
Klippeblade2 blade
Klipningshastighed180 m2/t
StopMov Tilt/Lift-sensorJa
  
Tilbehør 
Medfølgende wiresJa
Medfølgende pløkkerJa
Medfølgende fjernbetjeningJa
RoboGripsMedfølger
Power WheelsMedfølger
LadestationMedfølger
MowHomeMedfølger

*ved danske forhold anbefaler vi, at du går ud fra den anbefalede plænestørrelse, når du ser på klippearealet.

Write Your Own Review
Du anmelder:Cub Cadet XR3 5000 Demomodel
Din anmeldelse
Contact us regarding this product
Spørgsmål om:Cub Cadet XR3 5000 Demomodel