Cross-Plex T300 Bordlampe, Udst.


1 stk. Udstillingsmodel sælges fra butikken.

Der tages forbehold for udsolgt vare.

Special pris 2.244,00 DKK Normalpris 2.995,00 DKK
1 - 3 hverdage Forventet levering:
Varenr
5702377166055-UDST.

Fritz Hansen Cross-Plex T300 Bordlampe i flot opalglas

UDSTILLINGSMODEL FRA BUTIKKEN.

Cross-Plex Bordlampen fra den danske arkitekt Bodil Kjær så dagens lys I 1961. Den exceptionelle lampe – formet som et kors og formstøbt i plexiglas, hvoraf navnet kommer fra, er udelukkende skabt af det absolut mest nødvendige. Bodil Kjærs design er karakteristisk ved at have rene, lige linjer, hvilket også er kendetegnende for Cross-Plex T300 Bordlampen.

Hvis man ser Cross-Plex T300 Bordlampen i profil, så ligner det næsten en lille bygning, hvor opalskærmen repræsenterer et oplyst tag, mens foden er husets grundstamme. Foden er samlet lidt som et puslespil, hvor der akkurat er plads til, at ledningen kan nå toppen og møde fatningen på smukkeste vis.

Lampens transparente detaljer gør designet simpelt, ærligt og raffineret, og Cross-Plex-designet er da også et godt eksempel på Bodil Kjærs design-filosofi, som ikke blot designer, men skaber løsninger og løser mulige udfordringer.

Det stilfulde og enkle udtryk bevirker, at Cross-Plex T300 Bordlampen er velegnet mange steder i hjemmet – eksempelvis på sofabordet eller natbordet, på reolen i stuen eller på kommoden i soveværelset. Cross-Plex Bordlampen fås også i en større udgave, hvis højde er 50 cm, men som dog er smallere i bredden.

Om Bodil Kjær
Arkitekten og designeren Bodil Kjær er uddannet i København og London. I årenes løb har hun arbejdet sammen med nogle af de mest prominente navne inden for arkitektur og design, herunder den danske arkitekt Arne Jacobsen og den amerikanske designer Paul McCobb. Bodil Kjær er en af de få kvindelige arkitekter og designere, der har formået at skabe sit eget navn i sin generation. Hun ønsker at skabe løsninger på funktionelle, økonomiske og æstetiske udfordringer. Hendes design er karakteristisk ved kun at være skabt af det mest nødvendige, hvor Cross-Plex Bordlampen er en af hendes mest anerkendte designs.

Materiale
Skærmens overflade: Opalglas 
Bredde: 40 cm.
Højde: 30 cm.
Lyskilde: E27 - Max 70 Watt (medfølger ikke)
Ledningslængde: 3 m.
Energimærke: A++, A+, A, B, C, D

Write Your Own Review
Du anmelder:Cross-Plex T300 Bordlampe, Udst.
Din anmeldelse
Kontakt os om dette produkt
Spørgsmål om:Cross-Plex T300 Bordlampe, Udst.
Viser butikker tættest på