Calabash P1 Pendel Mat Grå - DEMO


 1 stk. udstillingsmodel sælges fra butikken.

 Der tages forbehold for udsolgt vare.


Special pris 1.345,00 DKK Normalpris 1.983,00 DKK
1 - 3 hverdage Forventet levering:
Varenr
5702377204726-DEMO

Fritz Hansen Calabash P1 Pendel - Mat Grå

BEMÆRK: DETTE ER EN UDSTILLINGSMODEL FRA BUTIKKEN. LAMPEN ER FEJLFRI.

Komplot Design står bag designet af Calabash Pendlen. De har fundet inspiration til den enkle og harmoniske pendel fra Calabash-græskaret.

Calabash Pendlen er ægte håndværk – fra inderst til yderst. Den organiske form giver Calabash P1 pendlen et unikt og spændende udtryk. Skærmen er fremstillet i optrukket aluminium med en stilfuld mat grå finish, men du finder også pendlen med en blank kromlakeret overflade i enten guld eller sølv.

Calabash P1 Pendlen fra Fritz Hansen har desuden en reflektor, der sikrer et nedadrettet og varmt lys, som ikke blænder. Dette medvirker til en hyggelig stemning i rummet.
 
Calabash P1 Pendlen findes i 4 enestående farver; Sølv, guld, mat grå og mat sort. Den stilrene pendel tager sig både flot ud enkeltvis og i klynger. Den vil eksempelvis hænge smukt over spisebordet, stuebordet eller køkkenøen. Calabash Pendlen fås også i to andre størrelser, P2 Ø224 og P3 Ø340, og et mix af størrelserne vil ligeledes tage sig flot ud i det moderne hjem.

Om Komplot Design
Komplot design blev skabt i 1987 af designerne/arkitekterne Boris Berlin og Poul Christiansen. En frigjort og eksperimenterende tilgang til designprocessen kombineret med et skarpt blik for de absolut nyeste produktionsteknikker er nøgleordene for Komplot Design. Designduoen er blandt de mest nyskabende danske designfirmaer, hvor design ikke blot er en løsning af det primære funktionelle problem, men også kulturelt, filosofisk og æstetisk indhold. I deres første samarbejde med Fritz Hansen har de ladet sig inspirere af den største formgiver og inspirationskilde; naturen.
 
Specifikationer
Overflade: Højglans kromlakering 
Skærm: Optrukket Aluminium
Højde: 21 cm.
Diameter: 15,8 cm.
Farve: Mat grå
Lyskilde: E27 - Max 30 Watt.
Ledning: Tætvævet tekstilledning (2 x 0,75 mm2)
Ledningslængde: 3 m.
Energimærke: A++, A+, A, B, C, D

Write Your Own Review
Du anmelder:Calabash P1 Pendel Mat Grå - DEMO
Din anmeldelse
Kontakt os om dette produkt
Spørgsmål om:Calabash P1 Pendel Mat Grå - DEMO
Viser butikker tættest på