Heroes Pendel Ø80 Mat Sort

4.179,00 DKK
1 - 7 hverdage Forventet levering:
Varenr
7391741004659

By Rydéns Hero pendel i eksklusivt design Ø80 Mat Sort

Flot, moderne lysekrone-pendel med et eksklusivt og svævende udtryk fra By Rydéns. Hero pendlen er hele 80 cm i diameter og tilfører rummet en særlig stemning og elegance.

Hero er skabt af en rund midte i armaturet, hvorpå der sidder arme med flere lyskilder på hver arm. Lampen har en spændende form, som inviterer iagttageren til at komme nærmere og undersøge den smukke pendel yderligere. Det specielle design er på én gang eksklusivt og kompliceret, og armenes rene linjer skaber tilsammen et stilet helhedsindtryk. Lyskilderne sidder i gyldne fatninger på den sorte model og i blanke krom-fatninger på krom-modellen.

Hero pendlen fås i to farvekombinationer; den ene er et sort armatur med guldfarvede fatninger og den anden er i blank krom, både fatninger og armatur. Det spændende design er en nyfortolkning af den klassiske lysekrone, og inviterer iagttageren til at udforske formen, materialerne og placeringen af de mange lyskilder. Bemærk prisforskel på de to farver. På trods af den store diameter på 80 cm, holdes helhedsudtrykket let pga. det specielle design med armenes skæve vinkler og rene linjer. Lampen hænger fra en wire og har en sort eller gennemsigtig ledning, afhængigt af lampens farve.

Pendlen er smuk over et stort spisebord eller i højloftede opholdsrum og stuer. I entréen eller hall giver lampen en fantastisk velkomst til hjemmets gæster og de 24 lyskilder skaber et behageligt lys. I dag fås LED-lyskilder i flotte designs, som minder om gammeldags glødepærer, og vi anbefaler derfor LED-lyskilder for et energivenligt og miljøvenligt forbrug.

Specifikationer:
Højde: 50 cm
Diameter: Ø80 cm
Materiale: Metal
Farve: Sort/guld
Lyskilde: 24 x E27, max 40W (medfølger ikke, men kan tilkøbes)
Tilkøb: 24 stk. By Rydens Lyskilder, E27, Dæmpbar, Ø95 mm, 4 watt = 260 lumen.

Write Your Own Review
Du anmelder:Heroes Pendel Ø80 Mat Sort
Din anmeldelse
Kontakt os om dette produkt
Spørgsmål om:Heroes Pendel Ø80 Mat Sort

Populære By Rydéns produkter

  1. 3some Bordlampe Antikguld
    1.675,00 DKK
  2. Captain Pendel Ø53 Sort/Guld
    2.845,00 DKK
  3. Bazar Væg Mini Sort
    Special pris 649,00 DKK Normalpris 945,00 DKK
Viser butikker tættest på