Gross Pendel Ø50 Røgfarvet

4.775,00 DKK
1 - 7 hverdage Forventet levering:
Varenr
7391741004413

By Rydéns Gross Pendel med mundblæste glaskugler Ø50 Røgfarvet

En smuk, betagende pendel med et imponerende udtryk. Lampen fås med glaskugler i faverne amber og smoke og er lavet af den svenske belysningsvirksomhed By Rydéns.

Gross pendlen har 37 mundblæste glaskkugler omkring armaturet, som hænger i en wire. By Rydéns kalder kuglerne for glasballoner, og man forstår hvorfor: de mundpustede kugler har et organisk og blødt udtryk. Glaskuglerne hænger på armaturet i ringe af rustfri stål, og armaturet og lyskilderne skjules af de store kugler. Gross pendlen har et særligt designudtryk, som minder om 1920'ernes art nouveau, hvor detaljerede udsmykninger og spændende materialesammensætninger blev fejret med smukke designs. Gross pendlen inviterer iagttageren til en nærmere undersøgelse af pendlen og tilfører rummet en elegant og ganske særlig stemning.

Gross lampen er 50 cm i diameter og er derfor en smukog anderledes spisebordslampe, men den er også flot i stuen, hvor den kan hænges højt over stuebordet og skabe en behagelig belysning og spændende tilføjelse til rummets indretning. Gross pendlen kan desuden hænges i hall eller stor entre, hvor den skaber en elegant stemning og en god belysning. ?De otte G9-lyskilder, der skal bruges til lampen, sidder skjlut bag de flotte glaskugler, så lyset spredes uden blænding.

Specifikationer:
Diameter: Ø50 cm
Materiale: Glas og metal
Farve: Smoke(røgfarvet)
Lyskilde: 8 x G9, max 40W (medfølger ikke)
Ophæng: Wire

Write Your Own Review
Du anmelder: Gross Pendel Ø50 Røgfarvet
Din anmeldelse
Kontakt os om dette produkt
Spørgsmål om: Gross Pendel Ø50 Røgfarvet

Populære By Rydéns produkter

  1. 3some Bordlampe Antikguld
    1.675,00 DKK
  2. Captain Pendel Ø53 Sort/Guld
    2.845,00 DKK
  3. Bazar Væg Mini Sort
    Special pris 649,00 DKK Normalpris 945,00 DKK
Viser butikker tættest på