Verner Panton

Køb designklassikere fra Verner Panton online med fri fragt

 

Verner Panton

Verner Panton er designeren bag nogle af Danmarks mest berømte lamper. Verner Panton har designet bl.a. Globen, Moon, Flowerpot serien og Verpan serien.

Verner Panton har skabt utallige klassikere som de fleste danskere genkender som VP-lamper. Især VP Globen, Pantop og Moon er populære Verpan serier, men herudover er Fun, Spiral og Onion lamper som man ofte genkender, dog uden altid at kende designeren bag. Jensen Company er autoriseret forhandler af Verner Panton lamper, så har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os. Gå til Verner Panton Reservedele og tilbehør her

Kontakt os for et godt tilbud

Faldende orden

Varer 51-55 af 55

Side
pr. side
 1. VP SPIRAL SP1 - Guld
  15.695,00 DKK
 2. VP Spiral SP1 - Sølv
  15.695,00 DKK
 3. VP SPIRAL SP2 - Guld
  23.095,00 DKK
 4. VP Wire 40cm
  3.995,00 DKK
 5. VP Wire Gulvlampe
  Special pris 4.445,00 DKK Normalpris 5.995,00 DKK
Faldende orden

Varer 51-55 af 55

Side
pr. side

Verner Panton Reservedele og tilbehør


Verner Panton lamper

Verner Panton har designet nogle af Danmarks mest berømte lamper. Verner Panton har bl.a. designet disse flotte belysningsserier: Globen, Moon, Flowerpot, Pantop og den spændende Fun. Verner Panton har skabt utallige klassikere som de fleste danskere genkender som VERPAN-lamper. Især VP Globen, Pantop og Moon er populære Verpan lampeserier, men herudover er Fun, Spiral og Onion også lamper som man ofte genkender, dog uden altid at kende designeren bag.


Designet bag VERPAN klassikerne

Et fælles kendetegn for størstedelen af Verner Pantons mange flotte designs er kombinationen af materialer, former og farver. Med en kreativ og innovativ tilgang til design, skabte Verner Panton belysning, som udfordrede den gængse opfattelse af hvordan lys skulle se ud. Verner Panton skabte mange flotte belysningsdesigns i midten af 1900-tallet, som alle bidrog med nye former og designtanker. 

Den berømte VERPAN Globe er et oplagt eksempel på den innovative tilgang til design: Her får du en lampe som er opbygget af flere dele i forskellige farver, der synes at svæve over hinanden og skaber et spændende udtryk. Globen fås i dag i flere materialer og farver, men den specielle form er stadig bibeholdt. Fun lampeserien er endnu et godt eksempel på den kreative tilgang til belysningsdesign: Her er i grad fokus på udforskning af materialebrug til designet. Serien er designet i 1963 og er opbygget af et stel i enten messing- og krom-finish hvorfra der hænger små, runde plader i perlemor eller rustfri stål. Serien har lamper til loft, væg, bord og gulv, og lamperne interagerer smukt med omgivelserne, da de små runde plader bevæger sig dynamisk, når lidt træk rammer lampen.

Den meget populære Pantop-serie må siges at være Verner Pantons bud på en mere traditionel lampeform. Serien er designet af Verner Panton i 1980, og den tager udgangspunkt i den mere traditionelle lampeform, hvor en lampeskærm er designets omdrejningspunkt. Inspirationen til lampen fandt Verner Panton i en klokke. En enkel og fin detalje øverst på bordlamper og gulvlamper - en lille kugle - fremhæver inspirationen fundet i klokker helt perfekt.

 

Verner Panton belysning

Globen - klassikeren fra VERPAN

Globen har fundet sin plads i mange designelskeres hjem, og man forstår hvorfor. Det elegante design er på en gang kompliceret og svævende let i sit udtryk.

Viser butikker tættest på