Ooni - Fordi du fortjener god pizza

Et flot design og en kraftfuld pizzaovn med gode resultater - så bliver middagen endnu sjovere! Ooni vil ændre den måde, du laver pizza på - for altid. Med en pizzaovn fra Ooni, er det pludselig en leg at lave pizza og med en færdig pizza på kun 60 sekunder, kan du roligt mætte flere munde på ganske kort tid.

Ooni pizzaovnen er klar på 15 minutter og kan tændes op med både kul, træ og tilsluttes gasbrænder. Ooni er et mærke af pizzaovne som blev introduceret via Kickstarter i 2012. Siden da er det gået stærkt, og varianterne af de smarte transportable pizzaovne er blevet ekstremt populære blandt private. Skaberne af Ooni er ægteparret, Kristian Tapaninaho og Darina Garland. De følte sig begrænsede af deres almindelige køkkenovn og grilludstyr, og savnede den kvalitet og smag de oplever på restauranter. De undersøgte muligheden for at anskaffe sig en rigtig pizzaovn, men priserne på traditionelle pizzaovne fik dem hurtigt på andre tanker.

De gik derfor selv igang med at lave skitser, tegninger og prototyper i baghaven - uden at have nogen form for ingeniør- eller produktdesigner uddannelse. Og en dag lykkedes det! Kristian havde lavet verdens første transportable pizzaovn der fyrede med træ - Ooni var født!

Vi kunne ikke finde nogle varer, der matchede dine kriterier.


Ooni pizzaovne - fordi DU fortjener god pizza!

Ooni er et mærke af pizzaovne der hurtigt er blevet populært siden det første gang blev introduceret på Kickstarter i 2012. Siden da er det gået rigtig stærkt!. Skaberne af Ooni er ægteparret, Kristian Tapaninaho og Darina Garland. De følte sig begrænsede af deres standard køkken- og grilludstyr, og savnede den smag samt kvalitet de oplever på restauranter. Det var derfor naturligt, at de skulle anskaffe sig udstyr der levede op til deres krav men priserne på pizzaovne, fik dem hurtigt på andre tanker. De gik derfor selv igang med at udarbejde skitser, tegninger og prototyper i baghaven - uden at have nogen form for ingeniør- eller produktdesigner uddannelse, og en dag lykkedes det! Kristian havde lavet verdens første transportable pizzaovn - Ooni var født!


 

Køb Ooni pizzaovn med fri fragt

Ooni - verdenskendt for sine transportable pizzaovne

Varianterne af de smarte transportable pizzaovne er efterhånden blevet til en del og Ooni er vokset til et prisvindende firma der producerer pizzaovne til hele verden. Den innovative tankegang hos Ooni har skabt en hel serie af transportable pizzaovne - alle i den bedste kvalitet og med mulighed for temperaturer op til 500°C. Udover de mange funktionelle pizzaovne, har Ooni også skabt en række lækkert tilbehør til Ooni pizzaovnene, lige fra pizzaspader og støbejernspander til borde specielt designet til Oonis pizzaovne. Ooni er de førende på markedet, når det kommer til transportable pizzaovne og til en utrolig god pris. Oonis mission er at få alle husstande til at indse, at en transportabel pizzaovn er et must-have og føje det til en fast del af inventaret af grilludstyr.


Ooni pizzaovnene i høj kvalitet - med fri fragt


Ooni pizzaovne med fri fragt

Ooni pizzaovne til alle og enhver

Ooni har pizzaovne til enhver smag! Nogle kører oldschool og sværger til træ eller kul, andre foretrækker det nemme ved gas, som også giver et fantastisk resultat. Når du først har bestemt dig for en pizzaovn fra Ooni, så er der nærmest frit spil for, hvad du kunne tænke dig for en type. Ooni laver pizzaovne der fyrer på træpiller, træ/kul og gas. Modellerne der optændes med brændsel, er udstyret med aftræk, så røgen ikke bliver ledt hen over middagsbordet og forstyrrer den ellers hyggelige stemning - aftrækket gør den ikke mindre transportabel, da der findes covers/tasker til alle modeller og aftrækket på Fyra, som er modellen til træpiller, kan ovenikøbet frakobles så den fylder endnu mindre under transport eller opbevaring.

Ooni pizzaovnen kan købes med fri fragt

Ooni pizzaovne i højeste kvalitet

Ooni Karu er udført i rustfrit stål af høj kvalitet og er designet til at modstå de ekstreme temperaturer, som pizzaovnen kan komme op på - 500°C. Den giver derfor også en god varme omkring sig og bør være opmærksom på at man ikke får lagt hånden på pizzaovnen under brug. Til gengæld er der godt med luftgennemstrømning under pizzaovnen, så den kan godt tåle at blive placeret på et solidt underlag, som f.eks. et træbord. Foretrækker du modeller der ikke bliver varme på ydersiden, skal du kigge efter Ooni pizzaovne med den sorte skal. De er udført i pulverlakeret karbonstål og bliver overraskende nok, ikke varme udenpå - men opnår stadig de ekstremt varme temperaturer på 500°C. Til alle Ooni pizzaovne medfølger der en pizzasten i cordierit, som er et materiale i høj kvalitet, designet til at modstå ekstreme temperaturer. Det virker næsten for godt til at være sandt, at det er muligt at erhverve sig en pizzaovn i materialer af så høj kvalitet, til så fantastisk en pris, men den er god nok!


Pizzaovne fra Ooni - de mest populære

Ooni har været smarte og lavet pizzaovne til enhver smag, men den mest populære er uden tvivl den lille kompakte Koda 12. Koda 12 vejer under 10 kg og er i den grad det man må sige er transportabel. Koda 12 er en gas pizzaovn, og er derfor også meget nem at tænde op og temperaturen kan nemt reguleres til også at langtidsstege andre retter end lige pizza. Koda 12 kommer selvfølgelig med en smart taske, og det er derfor super nemt at opgradere sin picnic eller strandtur til en eksklusiv madoplevelse, der nok skal få nysgerrige - og måske også lidt misundelige blikke til at kigge langt efter de lækre kulinariske sager. Ooni’s pizzaovne er, udover at være kendt for at have en perfekt færdigbagt pizza på 60 sekunder, også kendt for at være brugervenlig. Ooni Fyra er derfor helt oplagt til nybegynderen, da den er helt overlegen i sin prisklasse og bruger træpiller som brændsel. Træpillerne er nemme at styre og du kan stadig regulere varmen ved hjælp af den lille drejeventil på siden af skorstenen. Ooni har udover de fantastiske pizzaovne, også kommet med lækkert tilbehør, så det både er muligt at få et bord specielt designet til Ooni’s pizzaovne og diverse pizzaspader i forskelligt materiale samt andet fedt tilbehør.


 
Viser butikker tættest på