Lafuma

Lafuma havemøbler i god kvalitet - køb online med fri fragt

 

Lafuma Havemøbler

Lafuma Mobilier tilbyder det bedste af outdoor havemøbler i holdbare materialer, der sagtens kan klare det danske vejr. Oplev høj kvalitet designet til dine behov: UV-resistent, robust, let at transportere og optimal komfort, når du ønsker at slappe af.

Lafuma Mobilier giver dig en vifte af tekniske, holdbare produkter, produceret i Frankrig i over 60 år, til brug i alle de bedste øjeblikke i dit liv. Slap af i en liggestol eller lænestol fra Lafuma og mærk fordelen ved kvalitets-produkter. Havemøblerne fra Lafuma er UV-beskyttet, vandafvisende og friktions- og mugresistente. Derudover, er Lafumas havemøbler meget komfortable og ergonomiske. Døjer du med lidt ondt i ryggen eller ønsker du blot total komfort, når udelivet skal nydes, er Lafumas møbler det optimale valg for dig.


køb Lafuma havemøbler med fri fragt

Lafuma standard-serien

God kvalitet, let at opbevare

Standardserien fra Lafuma byder på lækre og holdbare havemøbler, der er oplagte til altanen, campingvognen og sommerhuset, hvor møblerne hurtigt kan ryddes af vejen, hvis nødvendigt.

køb kvalitetshavemøbler online med fri fragt

Lafuma Luxury-serien

- Fantastisk komfort og lækre, bløde materialer

Den lækre luksus-serie fra Lafuma byder på fantastisk komfortable havemøbler i lækre og holdbare materialer og et flot, moderne design. De flotte møbler kan nemt foldes og stables hvis nødvendigt.

havemøbler fra Lafuma - køb online med fri fragt

Lafuma havesæt

Køb de flotte Lafuma-sæt til særligt gode priser

Vi har udvalgt nogle af de mest populære sæt fra Lafuma og lavet en rigtig god samlet pris. De flotte sæt er produceret i kvalitetsmaterialer og kan sagtens klare det danske, skiftende vejr.


 

 

Faldende orden

Varer 51-75 af 172

Side
pr. side
 1. Lafuma Evolution Silver
  2.830,00 DKK
 2. Lafuma Footrest Argile
  1.120,00 DKK
 3. Lafuma Footrest Céladon
  1.120,00 DKK
 4. Lafuma Footrest Jade
  1.120,00 DKK
 5. Lafuma Footrest Latte
  1.120,00 DKK
 6. Lafuma Footrest Ocre
  1.120,00 DKK
 7. Lafuma Footrest Onyx
  1.120,00 DKK
 8. Lafuma Futura 2 stole
  5.248,00 DKK
  Udsolgt
 9. Lafuma Futura Bleu Encre
  2.624,00 DKK
 10. Lafuma Futura Dark Grey
  2.624,00 DKK
 11. Lafuma Futura Duo Ecume
  1.990,00 DKK
 12. Lafuma Futura Duo Galet
  1.990,00 DKK
 13. Lafuma Futura Duo Obsidian
  1.990,00 DKK
 14. Lafuma Futura Duo Outremer
  1.990,00 DKK
 15. Lafuma Futura Olive
  2.624,00 DKK
 16. Lafuma Futura RSX AC Acier
  2.385,00 DKK
 17. Lafuma Futura RSX AC Taupe
  2.385,00 DKK
 18. Lafuma Futura Silver
  2.624,00 DKK
  Udsolgt
 19. Lafuma Futura XL 2 stole
  5.926,00 DKK
  Udsolgt
Faldende orden

Varer 51-75 af 172

Side
pr. side

Lafuma Havemøbler

LAFUMA havemøbler er eksklusiv kvalitet i lækkert design. Lafuma er en fransk møbelproducent, som står bag en lang række klassiske møbler til udendørs brug, og med mere end 60 års erfaring på området udendørsmøbler, er du sikret kvalitet med afsæt i knowhow. Lafuma er lette havemøbler, hvor komfort og design fungerer til perfektion. Lafuma har serier med forskellige typer materialer, men ligemeget hvilken serie du vælger, er du sikret den gode Lafuma kvalitet:

 • UV-resistente og vandafvisende havemøbler
 • Friktionsresistente, formfaste og holbare materialer
 • Mug-resistente stoffer - perfekte til det danske, skiftende vejr
 • Foldbare og stabelbare havemøbler, der let kan flyttes
 • Vælg mellem standard og luksus-serierne

Polstring og vævning af forskellig kvalitet

Afhængigt af serietype, kan du finde Lafuma havemøbler med eller uden polstring. Vælger du havemøblerne i standard-serien uden polstring, får du havemøbler som er lette, nemme at håndtere og medbringe, og med en komfort, der slår samtlige andre brands på markedet. Vælger du havemøblerne i luxury-serien, får du esklsuive møbler med absolut topkomfort! Her er kræset for detaljen og de mange designs gør det muligt at finde havemøbler til netop dit behov - et et lækkert, stilrent og behageligt design. Fantastisk komfort, super god kvalitet og funktionalitet, og møbler som stadig nemt kan medbringes og flyttes, hvis nødvendigt. Når du vælger Lafuma er du sikret den høje kvalitet og ikke mindst en lang levetid.

Franske kvalitetsmøbler til terrassen.

Lafumas standard kollektion består af en række forskellige typer vævninger, som alle er UV-resistente og modstandsdygtige overfor alt slags vejr.

Batyline® ISO består af en 1/1 vævning, som er en prisvenlig type stol. Bayline Duo® er en stærkere stol, som har en 2/1 vævning, hvilket gør den endnu mere komfortabel at sidde i. Air Comfort® er den mest komfortable type postring, da hynderne her består af en specielt fremstillet 3-lags-polstring, som giver komfort udover det sædvanlige. Se skema over Lafuma-vævningernes kvaliteter og fordele nedenfor

Vævningsskema Lafuma

Lafuma Privilège Havemøbler - Luxury-serien

Eksklusive havemøbler fra Lafuma i absolut særklasse.

Lafuma Privilège kollektionen er meget vel de mest komfortable og lækre havemøbler der findes på markedet. Rene linjer, stilfuldt design, fleksibilitet og gode materialer gør Lafuma Mobilier Privilège til noget af det bedste du kan finde.

Hele sortimentet fra Lafuma Privilège er produceret i Frankrig og benytter Hedona Batyline® og BeComfort®, som er en innovativ hynde, der fungerer perfekt til udendørs, såvel som indendørs bug. Når du først har siddet i en liggestol eller lænestol fra Lafuma Privilège, kan du med det samme mærke komforten.

Lafuma HEDONA Batyline® Betræk

Hvorfor vælge et Hedona betræk? Lafuma har udviklet det patenterede HEDONA betræk, hvor vandet ikke samler sig i betrækket, men glider hele vejen gennem de 3 lag og ned på jorden. Polyester skumlaget i midten er med til at stolen hurtigt tørrer, så den ikke står og er fugtig. Lafuma HEDONA Batyline forhindrer svamp, snavs og dårlig lugt.

Samtidig er HEDONA betrækket UV-beskyttet, så betrækket ikke mørner eller falmer. Samtidig tåler betrækket også frost og meget kraftig varme.

Lafuma Hedona Batyline

Køb lafuma havemøbler online - Gratis levering

Vi forhandler Lafuma Privilege - inspiration

Lafuma Transabed liggestol

Lafuma Mobilier - Fri fragt i Danmark

Lafuma design møbler til haven

Kontakt os for et godt tilbud

Viser butikker tættest på