Fritz Hansen

køb Fritz Hansen online med fri fragt

 

Fritz Hansen

Midtjyllands største og flotteste udstilling af Fritz Hansen (Tidl. Lightyears). Se vores stadigt voksende online udvalg af alle de kendte lamper fra Fritz Hansen som bl.a. Caravaggio, Kaiser Idell, Radon og Orient. Har du spørgsmål eller forespørgsler på lamper, er du altid velkommen til at kontakte os online eller på tlf: 97 22 20 88.

Fritz Hansen præsenterer belysningsserier i samarbejde med flere anerkendte designere. Dette skaber et spændende og alsidigt designudtryk, hvor hver designer bringer nyt på banen, men hvor der altid er fokus på høj kvalitet, god brugervenlighed og et flot og funktionelt lys. Ens for mange af serierne er desuden, at de har opnået stort kendskab blandt design- og indretningsinteresserede og skabt flere klassikere til de skandinaviske boliger.

Kontakt os for et godt tilbud

Faldende orden

Varer 51-75 af 93

Side
pr. side
 1. Concert P1 Pendel
  2.978,00 DKK
 2. Concert P3 Pendel
  5.374,00 DKK
 3. Cross-Plex T300 Bordlampe, Udst.
  Special pris 2.244,00 DKK Normalpris 2.995,00 DKK
 4. Cross-Plex T500 Bordlampe, Udst.
  Special pris 2.044,00 DKK Normalpris 2.745,00 DKK
 5. Dogu Pendel Guld
  3.295,00 DKK
 6. Dogu Pendel Sølv
  3.295,00 DKK
 7. Maluma Pendel Moss
  2.495,00 DKK
 8. Maluma Pendel Plum
  2.495,00 DKK
 9. Maluma Pendel Rose
  2.495,00 DKK
 10. Orient P1 Pendel Aluminium - DEMO
  Special pris 1.570,00 DKK Normalpris 2.245,00 DKK
 11. Orient P1 Pendel Kobber
  3.130,00 DKK
 12. Orient P1 Pendel Sort
  2.085,00 DKK
 13. Orient P2 Pendel Aluminium - DEMO
  Special pris 2.375,00 DKK Normalpris 3.395,00 DKK
Faldende orden

Varer 51-75 af 93

Side
pr. side

Fritz Hansen lamper: Lys er en forudsætning for liv

Fritz Hansen skaber lamper i funktionelt og smukt design, hvor innovative former præsenteres i stilrent design og rene linjer. Deres mantra? – Lys er en forudsætning for liv. Og en vigtig egenskab, som kendetegner brandets mange flotte lampeserier, er netop at funktionaliteten præsenteres på flot og simplistisk vis. På den måde skabes en behagelig og funktionel belysning, som samtidig inviterer iagttageren til at undersøge lampernes former, linjer og design nærmere.

Historien om Fritz Hansen belysning

Siden 2005 har Fritz Hansen formået at skabe en lang række af spændende og flotte lampeserier i samarbejde med passionerede designere og arkitekter. Med de forskellige serier af populære lamper har Fritz Hansen hævet standarden for design og kvalitet gennem samarbejde med dygtige arkitekter og designere, der værdsætter lysets egenskaber og kombinerer dette med spændende designvisioner i samme grad som Fritz Hansen gør.

Fritz Hansen er blevet et velkendt og anerkendt lampebrand i både private hjem og i professionelle rammer. Med et stort udvalg af lamper i et væld af flotte designs, byder Fritz Hansen på praktiske bordlamper, smukke pendler og funktionelle gulv- og væglamper, som passer perfekt ind i den moderne indretning og designånd i dag. For Fritz Hansen er innovation ikke et mål i sig selv – det er blot middel til at skabe nye og spændende designudtryk, hvor den nytænkende tilgang sikrer smukke og nyskabende former og linjer i hvert et lampedesign.

I dag fås Fritz Hansen i mere end 60 lande, og brandet er et populært valg for hoteller, restauranter og til receptionsområder, hvor de simplistiske lamper spiller godt sammen med varierende typer indretninger. Fritz Hansen passer desuden flot ind i boligen, hvor især den skandinaviske indretning er smukke omgivelser til de forskellige lampedesigns, og en af brandets visioner er netop at være blandt de første valg, når boligen skal indrettes med dansk interiørbelysning.

Designvisionen: Form følger funktion

Fritz Hansen er grundlagt i 2005 og siden da har det skandinaviske brand båret på en designvision, der kombinerer lys, funktionalitet og æstetik som en naturlig kombination og treenighed. Derfor er de fleste serier fra brandet skabt i simplistiske og smukke former og materialer i højeste kvalitet, hvor funktionaliteten er høj og levetiden lang. De forskellige lampeserier fra Fritz Hansen byder på holdbare materialer som kobber, glas, stål og akryl, der sikrer en lang levetid og som understreger de rene linjer og simplistiske former på flot vis. Med overbevisningen om at "Lys er en forudsætning for liv" arbejder Fritz Hansen for at skabe mere end 'blot' lamper - her skabes belysning som interagerer med omgivelserne og indtager sin plads i indretningen med rene linjer og anderledes, simplistiske former.

Fritz Hansen: Designerne bag lampeserierne

Blandt nogle af de mest kendte lampeserier fra Fritz Hansen findes CaravaggioTM serien skabt af Cecilie Manz, OrientTM pendelserien af Jo Hammerborg og Kaiser idellTM serien, som er designet af Christian Dell. Lamperne i disse serier har et overvejende simplistisk udtryk og former, men dertil kommer også serier som ConcertTM af Jørn Utzon, RadonTM af Hans Sandgreen Jakobsen og PallasTM fra Formfjord, som skubber til de simplistiske linjer og former og leger med 3D-effekterne i designet.

Viser butikker tættest på