Everdure by Heston Blumenthal Grill

Et flot design og en kraftfuld grill med gode resultater - så bliver grillmidagen endnu sjovere! Grillserien Everdure by Heston Blumenthal vil ændre den måde, du griller på. For altid. Serien består af både hurtigstartende kulgrill og praktiske gasgrill, som er designet helt fra bunden.

Alle typer grill kombinerer den nyeste teknologi med æstetik og brugervenlighed. Der er tænkt på de detaljer, der giver dig den bedste grilloplevelse. I samarbejde med Everdure har den engelske stjernekok Heston nu udviklet en grillserie, der vil gøre din udendørs madlavning til en sanseoplevelse.Heston Blumenthal er en verdensberømt kok, som har inspireret en hel generation af madelskere med sin evne til at gøre madlavning til noget udover det sædvanlige. Hans restaurant i Berkshire i England, The Fat Duck, har modtaget ikke færre end 3 Michelin-stjerner. Selv har Heston modtaget en hæderspris for at gøre britisk gastronomi ære af Dronning Elizabeth II.

Vi forhandler det fulde sortiment fra Everdure - Kontakt os hvis du søger noget bestemt.

Kontakt os

Faldende orden

Varer 26-39 af 39

Side
pr. side
  1. FORCE Grillplade
    Normalpris 499,00 kr. Special pris 445,00 kr.
  2. Force Rotisserie System
    Normalpris 1.299,00 kr. Special pris 1.149,00 kr.
  3. FURNACE Cover
    Normalpris 699,00 kr. Special pris 599,00 kr.
  4. FURNACE Gasgrill Black GEN II
    Normalpris 6.990,00 kr. Special pris 5.995,00 kr.
  5. FURNACE Gasgrill Graphite Gen II
    Normalpris 6.990,00 kr. Special pris 5.995,00 kr.
  6. FURNACE Gasgrill Mat Orange GEN II
    Normalpris 6.990,00 kr. Special pris 5.995,00 kr.
  7. FURNACE Gasgrill Mat Stone GEN II
    Normalpris 6.990,00 kr. Special pris 5.895,00 kr.
  8. FURNACE Gasgrill Mint GEN II
    Normalpris 6.990,00 kr. Special pris 6.795,00 kr.
  9. FURNACE Grillplade
    Normalpris 549,00 kr. Special pris 435,00 kr.
  10. FURNACE grillplade, midt
    Normalpris 549,00 kr. Special pris 475,00 kr.
  11. Furnace Rotisserie System
    1.499,00 kr.
  12. FUSION kulgrill
    5.999,00 kr.
  13. HUB Cover
    699,00 kr.
  14. Teppanyaki Grillplade
    Normalpris 1.699,00 kr. Special pris 1.350,00 kr.
Faldende orden

Varer 26-39 af 39

Side
pr. side

Everdure By Heston Grill serien

Kraftfulde, moderne og i lækkert design. Everdure grillserien fra Heston Blumenthal byder på både gas- og kulgrill og har størrelser til ethvert behov. Grill-serien kan bare det hele! Med mindre modeller perfekte som bordgrill eller til picnic-turen, og store modeller oplagte til familiemiddage på terrassen, har Everdure By Heston Blumenthal-serien effektive grill til ethvert behov.

Nu er der ikke længere grund til at oveveje valget mellem kapacitet og design når du køber grill. Denne flotte og kraftfulde serie af grill i flere størrelser, og til både gas og kul har kombineret effektivitet med flot design – og resultatet er en Everdure grill der passer til den moderne livsstil og de høje forventninger til gode grillresultater. Hertil kommer den høje brugervenlighed og den kraftfuld teknologi, der sikrer optimale resultater. Herunder kan du læse mere om Everdure By Heston Blumenthal seriens forskellige grill til kul og gas.

Everdure By Heston Furnace Gasgrillen

Serien har to gasgrill, som begge fås i flere flotte farver. Den største af seriens gasgrill er grillen Furnace, der fås i fire flotte farver og har tre individuelle brændere. Furnace grillen har god afsætningsplads, og der er indbygget termometer i låget, som gør det nemt at sikre den rette temperatur uden at løfte låget. Med grillens tre individuelle brændere er det nemt at tilberede forskellige madvarer ved forskellige temperaturer. Furnace gasgrillen er lavet i aluminium og støbejern, og designet, materialerne og teknologien sikrer en meget effektiv varme, der er på højde med kulgrill. Da grillpladerne er glasemaljerede, klares rengøringen nemt efter middagen.

Everdure By Heston Force Gasgrillen

Seriens mindste gasgrill, Force, har to individuelle brændere, som også kan styres individuelt og gør det muligt at tilberede madvarer ved forskellige temperaturer på grillen. Designet af Force gasgrillen er stort set det samme som ved storebroren, men den er en tand mindre end den store Furnace. Derfor er denne model også lavet i aluminium og støbejern, har den samme effektive varme, der er på højde med en kulgrill, mens rengøringen klares lige så nemt pga. de glasemaljerede grillplader.

Everdure Kulgrill - Cube, HUB og Fusion kulgrill

For nogle grillentusiaster vil den eneste rigtige måde at grille på altså bare være med kul. Her byder serien på lækkerier, der kombinerer teknologi med tradition i flot design. Serien har tre modeller af kulgrills, hvor størrelserne varierer fra en mindre, transportabel bordmodel, Cube, til større modeller passende til have og terrasse. Cube kulgrillen har en praktisk pladsudnyttelse, når det er bedst: madvarerne kan transporteres i en bakke, der sidder øverst i grillen, låget kan tages af og bruges som skærebræt, og kullene kan transporteres nederst i grillen. Der kan desuden tilkøbes en smart og flot transporttaske, så det er nemt at hive Cube kulgrillen med på farten med klargjorte madvarer pakket og klart, og kul klart til optænding nederst i grillen.

Seriens næststørste kulgrill hedder Fusion, og grillen har et medfølgende rotisseri og en hurtigstartende Fast Flame Ignition teknologi, der gør det muligt at skabe lækkert, saftigt kød, stegt til perfektion. Rotisseriet drives af en effektiv og næsten lydløs motor, og kan tages af, hvis det ønskes.

Den største kulgrill fra Everdure-serien, er grillen HUB, som må siges at være enhver grillentusiasts drøm; dette er en hurtigstartende kulgrill med innovativ Fast Flame Ignition teknologi, et rotisseri med plads til et eller to stykker kød på i alt op til 40 kg, samt et flot og funktionelt design. Rotisseriet sikrer saftigt, lækkert kød med en flot grillet overflade. HUB Grillen har god opbevaringsplads i indbyggede skabe under grillen, så grillmesterens udstyr kan have sin faste plads lige ved hånden gennem hele sommeren. Så bliver grill-middagens madlavning vist ikke sjovere!

Heston Blumenthal står bag grillserien

Heston Blumenthal er en engelsk, verdensanerkendt kok, hvis restaurant i England, The Fat Duck, har modtaget hele 3 Michelin-stjerner. Heston Blumenthal har skabt denne innovative grillserie, fordi han savnede en grillserie der var både effektiv, flot og brugervenlig. Heston Blumenthal har – udover de tre michellin stjerner - desuden modtaget en hæderspris af Dronning Elizabeth II for at gøre britisk gastronomi ære.

Viser butikker tættest på