Dyberg Larsen

Dansk design af Dyberg Larsen online med fri fragt

 

Dyberg Larsen

Dyberg Larsen står bag nogle af de store danske designklassikere. Det gælder bl.a. lamper som DL-serierne, PineApple lamper og Illumin, som er skabt i samarbejde med Frank Kerdil.

Dyberg Larsen blev grundlagt i 2016 af Thomas Dyberg-Larsen og beskæftiger i dag mange på fabrikken i Asperup. Her bliver omkring 99% af lamperne produceret og samlet. Designs fra Dyberg Larsens udvalg kendetegnes ofte ved at have en spændende fokus på lampens silhuet, som enten præsenteres i et simplistisk sort eller hvidt univers, eller omvendt i et væld af farverige muligheder.

Kontakt os for et godt tilbud


køb DL serien fra Dyberg Larsen fri fragt

DL serien

Det funktionelle flerskærmsdesign

køb pineapple lamper online med fri fragt

Pineapple serien

Dynamisk og spændende belysning

Dyberg Larsen lamper - køb online med fri fragt

Hele Dyberg Larsen udvalget

Klassikere og nyheder


 

 

Faldende orden

Varer 76-100 af 208

Side
pr. side
 1. Haipot Grå
  699,00 DKK
 2. Haipot Mørk Rød
  699,00 DKK
 3. Haipot Scandium Rød
  699,00 DKK
 4. Haipot Yang Sort
  999,00 DKK
 5. Haipot Yin Hvid
  699,00 DKK
 6. Haipot Yuzu Gul
  699,00 DKK
 7. Illumin Cumulus Pendel
  Special pris 599,00 DKK Normalpris 799,00 DKK
 8. Illumin Drip/Drop Ø45 Hvid
  Special pris 598,00 DKK Normalpris 799,00 DKK
 9. Illumin Pendel M Ø45 Alu
  Special pris 749,00 DKK Normalpris 999,00 DKK
 10. NYHED
  Jupiter Udendørslampe
  499,00 DKK
 11. NYHED
 12. NYHED
 13. NYHED
Faldende orden

Varer 76-100 af 208

Side
pr. side

Dyberg Larsen lamper

Dyberg Larsen er et dansk belysningsbrand, grundlagt på Fyn i 2016 af Thomas Dyberg-Larsen. De designer og fremstiller et bredt udvalg af belysning til indendørs og udendørs brug. Sortimentet er nøje udviklet så designet passer til, og kan indgå i, danske og internationale hjem til overkommelige priser - uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Dyberg Larsen har omtanke og respekt for miljøet og sørger deraf også for at produktets vej, fra producent og hele vejen hjem til forbrugeren, er udført ansvarligt. Deres emballage optimeres og tilpasses løbende med øje for, at skåne miljøet mest muligt. Dyberg Larsen har konstant fokus på tidens tendenser og udvikler lamper til både den klassiske nordiske indretning og til rum der vil lidt mere.

PineApple-serien

"Made in Denmark"

PineApple-serien er designet af Frank Kerdil for danske Dyberg Larsen. Lamperne er af ægte dansk design og er sammensat af de bedste danske råmaterialer - herunder 3 mm. poleret akrylstel og 0,8-1,0 mm. blade af polypropylen. Modsat Dyberg Larsens Illumin-serie, er PineApple lamperne samlet på forhånd og kommer med en tilhørende fatning og hvid stofledning. Alle gulvlamper og bordlamper fra serien leveres med en PVC-ledning, samt afbryder og har børstet stål som materiale på foden. XS, S og M pendlerne er udstyret med et aluminiumsrør i toppen, som dækker fatningen og giver en mere eksklusiv afslutning på lampen. S og M pendlerne leveres inkl. loftroset og antistatisk rengøringsklud.

Illumin-serien

"Designed and assembled in Denmark"

Dyberg Larsens Illumin-serie er, ligesom Pineapple-serien, designet af danske Frank Kerdil. Illumin-serien er en DIY "saml-selv"-serie, der giver dig muligheden for selv at sammensætte og designe din lampe. Illumin-serien indeholder 20 forskellige varianter og leveres i lækker sort æske, hvor stativ, blade, 3 meter hvid stofledning og en Rosetta ® loftroset følger med. Lamperne fra serien er lavet af 3 mm. polycarbonat stel og 0,5-0,8 mm. blade i henholdsvis polypropylen og papir.

DL-serien fra Dyberg Larsen

"Samlet stil - inde som ude"

En populære serie fra Dyberg Larsen, er DL serien der tilbyder en lang række af forskellig typer lamper til hjemmet, både indendørs og udendørs. Lamperne i DL-serien skaber et funktionelt og blændfrit lys på grund af det smarte flerskærmssystem. DL serien indeholder også utroligt smukke glaspendler i flere flotte farver og materialer - bl.a. blank opalglas, klart glas, røget glas og mange flere.


Viser butikker tættest på